Kako je Robi Vilijams SPASIO svog najboljeg prijatelja od pakla DROGE: Svaki dan je uzimao krek i kokain

Glumac Daren Dej je otkrio da se tajno borio sa zavisnošću od kokaina pre nego što ga je godinama kasnije spasio najbolji prijatelj Robi Vilijams

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: printscreen/youtube

Glumac se u poslednjem intervjuu otvorio povodom svojih ličnih borbi nakon što je tokom karantina u maju 2020. godine “poklekao” i opet počeo da konzumira kokain. Nedelju dana je samo to radio.

Međutim, nije bilo prvi put da se zvezda “Vest Enda” okrenula drogama jer se u prošlosti borio sa drugim problemom zloupotrebe supstanci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bio sam lud od 2001. do 2005. godine. A krek vas čini narkomanom u trenu. Pušio sam ga, a ne šmrkao. To je intenzivno. Hvala Bogu, nikada nisam krenuo putem heroina, ali je bez sumnje krek kokain bio najgore vreme za mene. Toliko je zavisno i da kada toliko to radite novac jednostavno nestaje – rekao je on.

Prošle godine, kada je krenula kovid-kriza, Dej se ponovo suočio sa svojim demonima kada nije zaradio prihod između februara i maja. Takođe su ga delila samo četiri dana od početka proba u “Footloose” kada su se pozorišta zatvorila, što mu je oduzelo još jedan izvor prihoda.

Foto/Printscreen/Youtube

– Bio sam toliko pod stresom – prisetio se Daren, i rekao da je njegovo mentalno zdravlje tada krenulo nizbrdo, kada je za nedelju dana u sebe uneo 30 grama kokaina.

Daren je shvatio da mu je potrebna pomoć i obratio se svom bliskom prijatelju Robiju Vilijamsu. Kako Dej navodi, Vilijams “nije bio razočaran” što se njegov prijatelj vratio narkoticima.

– Nikada nije bio razočaran. On je jednostavno neverovatan – rekao je Dej i dodao da mu je Robi čak i platio rehabilitacionu ustanovu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Noizz

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar