Suzana viđa muža dva puta mesečno: Par radi nešto jako BIZARNO – okolina sasula PALJBU na njih (FOTO)

Ona je istakla da je od početka njihove veze sve išlo glatko i to toliko glatko da ju je to plašilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

– Veja sam upoznala na jednoj humanitarnoj akciji u trenutku kada sam bila pred razvodom. On je na toj akciji bio na ljubavnom sastanku sa drugom ženom. Međutim, pogledi su nam se susreli. Iako je krenuo za mnom, ja sam se sklonila i započela razgovor sa drugim ljudima. Ipak, nije prošlo dugo, a nas dvoje smo se zatekli u razgovoru koji mi je veoma prijao. Vejo me je pozvao da im se pridružim na večeri što sam, naravno, odbila. Kasnije me je obavestio da je raskinuo sa ženom sa kojom je bio na akciji i to zbog mene. Rekao mi je da je celog života čekao da se zaljubi – priča Suzana.

Ona dalje kaže da je od početka njihove veze sve išlo glatko – toliko glatko da ju je to plašilo. Ispostavilo se, kaže, da se sa razlogom plašila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ubrzo se naša romansa pretvorila u tornado. Ujutro nakon našeg prvog Dana zaljubljenih otkrili smo vrlo neprijatno iznenađenje. Moj bivši ne samo da je provalio u Vejov auto i ukrao sve u njemu, već mu je u auto ostavio i sirove škampe. Osećala sam se užasno. Rekla sam Veju da razumem ako želi da pobegne. Međutim, on me je sledećeg Dana zaljubljenih zaprosio. Godinu dana nakon toga smo se i venčali. Ali, za razliku od većine bračnih parova, nikada nismo počeli da živimo zajedno. Nismo hteli da pratimo nametnute društvene norme. Odlučili smo da stvorimo naše životno putovanje, umesto da sledimo tuđe scenarije- ispričala je Suzana.

Njih dvoje, iako su u braku, deli četiri sata vožnje i Suzana kaže da je to idealno.

– Trenutno smo oboje tamo gde moramo da budemo kako bismo napredovali u svojoj karijeri. Nikad zapravo nismo razgovarali o tome, ali ono što je počelo kao početna neprijatnost, sada se pretvorilo u naš način života. Razgovaramo svaki dan, a vidimo se uglavnom dva puta mesečno. Većini je naš brak upitan i to razumemo. Mnogi naši prijatelji nisu verovali da ćemo izdržati više od šest meseci, ali evo, mi smo još uvek zajedno. Zar ne bi trebalo da brak definišu oni koji su u njemu, a ne posmatrači? Uslove određujemo mi a ne tradicija – kaže Suzana.

Ona priznaje i da i sama povremeno ima sumnje u vezi svog braka, ali da na kraju uvek zaključi da ovako najbolje funkcionišu.

– Ovakav odnos nam pruža priliku da budemo svoji i da se međusobno podržavamo bez pritiska da pokušavamo da budemo nešto što nismo – kaže Suzana koja ostavlja mogućnost da će ona i muž možda nekada poželeti da žive zajedno.

BONUS VIDEO



Izvor: huffpost.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar