“Ne znam što me napadaju”: Tereza zapanjila sve otkrićem da SEDAM godina bez prestanka DOJI decu (FOTO)

Ponosna je na činjenicu da deca obožavaju takav način bliskosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/teresapalmer

Malo poznata glumica Tereza Palmer, kojoj je najveći uspeh u karijeri bilo učešće u filmovima “Vodi me kući večeras” i “Čarobnjakov šegrt” godinama unazad na Instagramu objavljuje fotografije na kojima doji svoju decu.

Kada ju je jedan pratilac upitao da li mu se samo čini ili ona konstantno doji svoju decu, Tereza je otkrila da to čini punih sedam godina bez prestanka!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teresa Palmer (@teresapalmer)

Tereza očekuje i četvrto dete, a svo troje koje je dobila poslednjih godina tražili su, kako kaže, da ih ne odvikava od svog mleka.

– Danas je 2728. dan kako dojim. Počela sam 17. februara 2014. kad sam rodila svog prvog sina. Dojila sam ga dok sam bila trudna sa drugim sinom, a onda sam ih godinu dana dojila u paru. Drugog sina sam nastavila da dojim kroz treću trudnoću, a onda sam njega i ćerkicu dojila u paru. Tokom ove trudnoće još uvek dojim trećeg sina, a uskoro će biti treći put da dojim u paru – piše ona.

Dok je veliki broj pratilaca napada zbog, za njih bizarnog načina zbližavanja sa decom, Tereza smatra da ne čini ništa pogrešno iako su joj neka deca bila već i u četvrtoj godini života kada ih je dojila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teresa Palmer (@teresapalmer)

– Ima dana kad mi je to teško, umorna sam i želim svoje telo nazad, a drugim danima osećam duboku zahvalnost za to iskustvo. Imala sam privilegiju da izaberem dojenje, što nema svako. Nekima je lakše nego drugima. Znam mnogo žena koje su pokušale dojiti, ali nisu mogle. Žene ne bi trebalo osuđivati prema tome kako hrane svoju decu. Pre dve godine su me muškarac i žena napali jer sam svoju šest nedelja staru ćerku dojila na klupi u parku. Da se to dogodilo kad sam tek postala mama, to bi me jako potreslo. Nadam se da druge žene, koje su odlučile da doje imaju tu priliku, to mogu da rade bez straha od osude. Teško mi je da poverujem da rasprava o tome i dalje traje – napisala je ona.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar