OBJEKTIV NA LICU MESTA

Jezive scene iz UNUTRAŠNJOSTI tržnog centra u Bloku 70: Jedan prizor je sve RASPLAKAO (VIDEO)

Nakon višečasovnog gašenja vatre koja je zahvatila najveći deo objekta, na mestu užasa su se danas okupili uspaničeni radnici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv/Vladimir Šporčić

Nakon što je juče u večernjim satima izbio požar u Kineskom tržnom centru u beogradskom Bloku 70, vatrogasci su munjevitom brzinom stigli na lice mesta i upustili se u obuzdavanje vatrene stihije. Ekipa portala Objektiv.rs ušla je u unutrašnjost tržnog centra dan nakon užasa koji je uznemirio čitavu zemlju i tamo naišla na potresne scene.

Naime, nakon višečasovnog gašenja vatre koja je zahvatila najveći deo tržnog centra, u Bloku 70 su se danas okupili uspaničeni radnici koji munjevitom brzinom sklanjaju stvari iz svojih lokala i spašavaju ono što se spasiti može.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pre ulaska u odvojene butike u prizemlju tržnog centra, na pločnicima smo zatekli razbacane dečije igračke, odevne predmete, donji veš i ostalu robu koja se jedva prepoznaje u zgarištu. Veliki broj radnika zakupaca ispred lokala komunicira sa vatrogascima koji im u svakom trenutku stoje na usluzi. Neki delovi objekta su zatvoreni za prolaz.

Naša ekipa je uspela da uđe u lokale u prizemlju koji su gotovo u potpunosti izgoreli u plamenu. U jednom delu vatra i dalje plamsa, pa se mogu čuti zvuci alarma koji upozoravaju na opasnost. Posebno su potresni prizori izmučenih i izbezumljenih radnika koji u isto vreme iznose stvari iz butika, vode računa o svojoj deci i slušaju uputstva vatrogasaca, što se može videti u snimku na početku teksta, počevši od 0:26 minuta.

Piše: Teodora Radivojević

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar