Otkriveno zašto je Lukašenko na CRNOJ listi sveta: Podaci pokazali pravu ISTINU, evo zašto je kriv

Ako odete u Minsk, videćete sve moguće strane firme u njihovim molovim, rekao je analitičar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/PAVEL ORLOVSKIY/ POOL, Shutterstock, Ilustracija

Miroslav Lazanski je u jednom svom intervjuu govorio o situaciji Belorusije u svetu, kao i koji ga je odgovor Aleksandra Lukašenka iznenadio.

Nedavno preminuli srpski novinar je rekao da se Belorusiji nameću sankcije, kako je on tvrdio, jer sama raspolaže sjajnom spoljnotrgovinskom politikom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Belorusija je zemlja koja ima metro, ulice su glatke, na raskrnicama su žardinjere sa cvećem, studiranje je besplatno. Belorusija izveze godišnje 7 miliajrdi dolara poljoprivrednih proizvoda, a Lukašenku je zabranjen ulaz u neke zemlje EU, a svi trguju sa tom Belorusijom. Ako odete u Minsk, videćete sve moguće strane firme u njihovim molovima. Lukašenko nije dozvolio da mu se strani kapital nametne kao faktor koji odlučuje o društvenom rastu, nezaposlenost je na nivou 1,5, i sad svet kaže to nije sloboda i nekome to smeta. Pitao sam Lukašenka “kako ulažete u armiju?”, rekao je “mi smo mala zemlja, svega 75 hiljada ljudi”, zamislite za njega je to mala armija – rekao je Lazanski.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Pa CNN je rekao da je izneo milijarde €. Čim je CNN to rekao mora biti da je istina. Od svih informacija na CNN možda je 3% istina

    Odgovori
  2. Много мање од Мила а има озбиљну и уређену државу! Питајте неког ко је боравио или радио у Белорусији, домаћи задатак за пола земаља Еу!

    Odgovori
  3. @zoran16.06.2021. at 19:25 koliko milijardi dolara je tezak, opranih preko karica? Imaš li dokaze za to što pitaš ili samo voliš žutu štampu?

    Odgovori

Ostavite komentar