ŠOK na Voždovcu: Komšija šetao ulicom, pa u travi ugledao JEZIV prizor – “kao mrtvaca da je video” (FOTO)

Ko je čovek kome je ovaj predmet namenjen i šta se tačno dogodilo – i dalje nije poznato, ali je ovaj nesvakidašnji prizor šokirao ljude

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Kako biste se osećali da u jednom gradskom naselju, na potpuno uobičajenom mestu naiđete na prizor koji se sreće samo na groblju? Verovatno ne baš prijatno, pogotovo u kasne noćne sate.

E, takvu scenu doživeo je jedan muškarac sa Voždovca, i to u svom komšiluku, u naselju Vojvode Vlahovića. Naime, na društvenim mrežama osvanula je bizarna fotografija krsta sa nadgorbnog spomenika sa imenom i prezimenom čoveka za čiji je pokoj namenjen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se može zaključiti na osnovu objave, ovaj nadgrobni predmet je pronašao je jedan gospodin koji se, malo reći, prestravio kada je ugledao šta se nalazi pred njim. On je na oko dvadesetak metara od okretnice 26 L, u poljani pokraj puta ugledao drveni krst, a kako je istakao – kao da je ugledao mrtvaca pred sobom!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Moje naselje (@mojenaselje)

Otkud krst na ovom mestu, ko je čovek kome je namenjen i šta se tačno dogodilo – i dalje nije poznato, ali je ovaj nesvakidašnji prizor izazvao pravi “bum” na internetu.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Pa u neposrednoj blizini se nalazi Centralno groblje. To su uradili verovatno neki huligani. Cudan komsija, a ne zna da je tu u blizini groblje...

    Odgovori

Ostavite komentar