PREVARE VEKA

Zaigrale se u fotošopu: Domaće zvezde postale su predmet PODSMEHA zbog OVIH fotografija!

Naše javne ličnosti zavisne su od sređivanja slika, neretko preteraju sa istim, pa njihove objave postanu predmet podsmeha

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NKostic, Printscreen, Shutterstock

Šta je to čemu nijedna žena danas ne može da odoli, bila ona javna ličnost ili ne, odgovor je vrlo jednostavan, reč je o fotošopu. Pevačice, voditeljke, starlete, blogerke, rijaliti učesnice, sve imaju zajedničku ljubav prema ulepšavanju fotografija. Kako bi ostavile utisak savršenstva, pojedine žene su u stanju da promene i lični opis ne bi li zadovoljile nerealne kriterijume lepote.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dok je u granicama normale, ne deluje sve tako strašno, ali kada dođe do toga da krenu da se krive predmeti u pozadini, vrata, stepenice, ograde i slično, vrag je odneo šalu i sve postaje očigledno i smešno. „Zadrugarka” Maja Marinković je čist primer takvog slučaja.

Iako je jako zgodna, ipak voli da pribegava čarima fotošopa, pa je tako u više navrata iskrivila stvari u pozadini, ne bi li suzila struk i povećala zadnjicu. Jednom prilikom je ogledalo u pozadini pretrpelo njen loš fotošop, kada je previše suzila svoj struk, drugi put je to bila garnitura na kojoj je Maja pozirala, gde se po linijama koje su se iskrivile i njenoj izdeformisanoj ruci videlo da se zaigrala.

Blogerka Zorana Jovanović koristi mnogobrojne aplikacije za sređivanje slika kako bi izgledala savršeno na Instagramu, što je ujedno i deo njenog posla.

Blogerka, kao i mnoge druge naše zvezde, ne uspeva baš uvek da ostane umerena kada se radi o sređivanju slika, pa je isto kao i pomenute dame stanjila struk da on izgleda i neprirodno i pretanko.

Foto: Printscreen

Pevačice Katarina Grujić i Dara Bubamara, kao i starleta Ana Korać, takođe vole da imaju najmanji struk na svetu, pa ga redovno sužavaju na slikama koje objavljuju na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen Instagram

Jedna slika Dare Bubamare postala je viralna na društvenim mrežama. Naime, na toj slici pevačica je toliko neprepoznatljiva, pa su je mnogi iskritikovali kako je preterala, a komentar koji je zaživeo uz ovu sliku glasi: „Osoba koja sređuje fotke Dari Bubamari ako može meni da sredi život.”

Foto: NKostic, Printscreen

Ni manekenka Dejana Živković nije ostala imuna na pojedine aplikacije za sređivanje fotografija, zbog čega su je mediji više puta kritikovali kako ne liči na sebe.

Foto: Printscreen

Trend da se ostane večno mlad i nametnuti standardi lepote doveli su do toga da gotovo ne postoji osoba koja ne obrađuje svoje fotografije pre nego što budu objavljene na društvenim mrežama. Kada se pređu granice između malo i previše, dolazimo u situaciju da ovakve fotografije postanu predmet podsmeha i prozivki pratilaca i publike.

Piše: ANA RAKIĆ

OVAJ I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU LISTA OBJEKTIV

Foto: Objektiv.rs

Prirodna lepota: Milica Todorović pozirala BEZ ŠMINKE i fotošopa i sve oduševila (FOTO)

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar