Skandalozno! Đilasovoj novini smeta Ratko Mladić, ali im ne smeta Naser Orić!

Pokazali svoj stav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

U sutrašnjem izdanju lista “Danas”, koji se nalazi pod kontrolom Dragana Đilasa, na naslovnoj strani je skandalozan tekst o skandiranju o Ratku Mladiću sa jučerašnjeg događaja u Novom Pazaru.

Pomenuti tekst i naslov istog je vezan za jučerašnji događaj sa utakmice FK Partizan u Novom Pazaru, kada su sudije prekinule meč pri skandiranju sa tribina Ratku Mladiću, a to nisu učinili kada je akter glasova i navijanja sa tribina bio Naser Orić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vest na naslovnoj strani “Danasa” jasno pokazuje da brane stav, po kom skandiranje Ratku Mladiću jeste razlog za prekid utakmice, dok klicanje i pevanje Naseru Oriću prema njihovom sudu nije kažnjivo i nije bio razlog za prekid utakmice.

Foto: Printscreen

Podsetimo, pobeda Partizana ostala je u senci dešavanjima na tribinama, zbog čega je utakmica najpre dva puta prekidana, jer su domaći navijači skandirali ratnom zločincu Naseru Oriću i gađali svim i svačim igrače Partizana, da bi potom igrači Novog Pazara odlučili da neće da igraju jer su Grobari pevali Ratku Mladiću.

Događaj je danas prokomentarisao i ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji je rekao “Skandiranje navijača Partizana “Nož žica, Srebrenica” jeste po mom dubokom uverenju dovoljan razlog da se meč prekine, ali zašto skandiranje “Žuta kuća” nije dovoljan razlog za prekid meča? Zašto je skandiranje Ratku Mladiću dovoljan razlog za prekid fudbalske utakmice, a klicanje Naseru Oriću nije”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Ne daju se zemljaci. Ne da Đikili ni muva da sleti na Nasera, koji je radio davno u SUP u 29 novembra, pa će i deo penzije da mu se plaća.

    Odgovori

Ostavite komentar