Otišli u Hrvatsku na more, pa POSTALI ZVEZDE: Oni su “paradajz turizam” digli na viši nivo (FOTO)

Na Fejsbuk stranici "Dnevna doza makarskog nereda" objavljena je fotografija neuobičajenog prizora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto; Printscreen/Facebook

Turistima svašta padne na pamet na plaži, a osamdesetih je čak postojao termin za one koji su jeli na plaži ili nosili hranu od kuće, pa su ih zvali “paradajz turisti”.

Sudeći po neobičnoj slici sa plaže iz Baške Vode, koja je nedaleko od Makarske u Hrvatskoj, ovaj vid turizma se vraća u modu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na Fejsbuk stranici “Dnevna doza makarskog nereda” objavljena je fotografija neuobičajenog prizora sa plaže u Baškoj Vodi, uz opis “za ovaj postupak bi Opštini valjalo platiti koncesiju”.

Kupači su, naime, poneli sto i klupe koje su postavili na plaži. Za stolom, što se vidi na fotografiji, obeduje više dece i odraslih, koji su obalu Jadrana pretvorili u mini restoran na otvorenom.

Reakcije su različite. Neki opravdavaju postupak uz komentare poput toga da “nemaju svi novaca u izobilju da mogu da priušte ručkove u skupim restoranima, oni su se baš lepo snašli i kulturno se nahranili”.

Druge je to, pak, ozbiljno razljutilo, pa su kometarisali da je to nepristojno ponašanje uz opasku da još samo treba “na sred plaže da okrenu jagnje na ražnju”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar