Srpski političar se UTOPIO u Savi: U STRAVIČNOJ nesreći stradao Milan Jovanović

Hrabri drugovi odmah su skočili u reku da ga spasu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Printscreen/GoogleMaps

Odbornik SNSD (Savez nezavisnih socijaldemokrata) Milan Jovanović (30) iz Šamca, utopio se juče u poslepodnevnim satima u reci Savi.

Kako javljaju mediji, nesreća se dogodila na području koja pripada FBiH a u potragu za telom mladića učestvuju i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP Srpske i Civilne zaštite RS.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jovanović je bio u društvu dva prijatelja na reci, a otišli su do priobalnog dela. Kako pričaju očevici tragično nastradali mladić zakoračio je u korito reke nakon čega ga je, prema njihovim rečima, povukao vir, a gde je dubina vode od četiri do pet metara, prenosi ATV.

Hrabri drugovi odmah su skočili u reku da ga spasu, ali bezuspešno. I njih dvojica veoma brzo su se našli u problemu, ali na sreću, u blizini se nalazio ribar u čamcu koji ih je spasao utapanja. Jovanović je rođen 26.05.1991. u Gradačcu, a osnovnu školu i gimnaziju završio je u Šamcu.

Po zanimanju je bio profesor geografije, a to zvanje je stekao 2014. godine na Prirodno-matematičkom fakultetu u Banjaluci.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar