Kako se KRSTI Lejdi Gaga: Nova modna priča koja nikoga neće ostaviti RAVNODUŠNIM! (VIDEO)

Šta je ono što bi moglo da spoji Lejdi Gagu i Al Paćina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Internet nikada nije bio usijaniji kada je reč o ovoj mladoj pevačici, ni njen prvi film “Zvezda je rođena” nije izazvao pometnju među fanovima širom sveta kao njena nova uloga Patricije Ređani.

Objavljen je prvi trejler za film “House of Gucci” Ridlija Skota, inspirisan šokantnom istinitom pričom o porodičnom carstvu iza kojeg se stoji italijanska modna kuća Guči. U glavnim ulogama su Al Paćino, Lejdi Gaga i Adam Drajver.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Thefilmagic (@thefilmagic)

Ovaj klip za kratko vreme obišao je ceo svet i svi su raspamećeni Gaginim performansom i transformacijom, a sa njom u kadru je ni manje ni više nego Džerad Leto koji je ovu svoju ulogu odradio tako da ga je zaista retko ko na prvo viđenje prepoznao. Pored njih dvoje publika se najviše raduje pojavi Al Paćina, Adama Drajvera, Džeremija Ajronsa i naravno Selme Hajek.

Zasnovano na knjizi “The House Of Gucci” koju je napisala Sara Gej Forden, film “Gučijevi” govori o tri decenije decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, saopštio je distributer filma za Srbiju Taramount film.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar