Mara posle pet godina braka saznala zašto joj muž samo ova meseca provodi na jezeru: Istina ju je dotukla

Verovala je da se radi o nečemu sasvim drugom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: wmur.com printscreen

Mara Vilster (30) iz Nju Hempšira verovala je pet godina da živi idiličnim porodičnim životom okružena ljubavlju supruga Kajla (31) i dvoje dece.

Kada je sasvim slučajno saznala za najveću suprugovu tajnu a tiče se odmora koji on praktikuje svakog septembra i oktobra, poželela je da je sve bilo samo san. Međutim, sada mora da razmišlja šta dalje.

– Imali smo sve što smo mogli da poželimo od života. Nikad nismo bili bogati, niti smo se razbacivali s onim što smo stekli, ali Kajl kao građevinski inženjer i ja kao stručni konsultant u jednoj kompaniji, mogli smo da deci pružimo sve što je trebalo. Sve dok od supruge njegovog najboljeg prijatelja nisam saznala šta on zapravo punih pet godina radi na jezeru Vinipesoki u društvu ‘drugara’ – kaže Mara u ispovesti za portal wmur.com iz Mančestera u Nju Hempširu.

Sve je počelo odmah posle medenog meseca. Mara tek što je zatrudnela, morala je da Kajla pusti da sa tri prijatelja ide na jezero.

Pustila verenika da joj ubije sina (2) da bi “UČVRSTILI ljubav”: Zbog ovog obrta, poželela je da je nema

– Još na početku veze to im je bila neka drugarska tradicija. Da odu na jezero u jednu kolibu, izoluju se i tamo se druže, piju pivo i odmaraju. Nije mi to smetalo. Dva puta sam i ja išla sa njima, kao i devojke njegovih drugova. Ali, po ulasku u brak on je rekao da će to od tada biti samo ‘muško’ druženje. Nije mi pravilo problem to što ga nema, ionako bi i sam dolazio na dan-dva kući ako bih ga pozvala. Nisam sumnjala da me od tada do ove godine stalno laže – kaže Mara.

Kajl je zapravo koristio kolibu prijatelja da bi u njoj održavao tajnu vezu sa ljubavnicom, inače koleginicom s posla koja nije imala nameru da se razvodi zbog njega, a ni on radi nje.

– Njih trojica su bili prijatelji od malena. Očito da su imali čvrst dogovor da jedan drugom čuvaju leđa, odnosno ako im supruge nešto posumnjaju, da ih pokrivaju. Treće godine braka, poželela sam da sa bebom dođem i ja tamo i došle smo. Posle sam saznala da je on odmah alarmirao prijatelje, pa su i ostala dvojica bila tamo da pokriju stvar, da sve izgleda uverljivije. Zato naredne dve godine nisam ni sumnjala zašto je uvek u septembru i oktobru na jezeru – priča Mara.

Preokret se dogodio kada se jedan od Kajlovih prijatelja posvađao sa suprugom.

– Njega je žena napala da je vara, a on, da bi se odbranio, ispričao joj je da je Kajl taj koga stalno pokrivaju. Potcenio je to što smo se i mi, supruge njih trojice, u međuvremenu zbližile a oni to nisu tako videli. Lori me je pozvala telefonom i rekla mi da hitno moramo da se vidimo. Nekoliko sati kasnije, već sam bila na putu za jezero. Došla sam s njom. Videle smo neku ženu kako stoji na obali jezera i čisti lišće, dok smo Kajla pronašle u kući. Negirao je sve, iako je bilo očito da su sami u kolibi. Izmislio je da su mu drugari otišli na pecanje i da samo što nisu stigli, a pred njim je stajala Lori, čiji je suprug Majk bio na poslu. Nije imao kud. Priznao mi je sve – rekla je Mara za wmur.com.

Priznaje da još nije donela odluku šta će i kako dalje.

– Žao mi je naše dece. To što nam se brak raspao, to će me boleti neko vreme i proći će, ali ne znam šta ću sada. Njega sam isterala iz kuće, kod svojih je roditelja dok ne vidim kako dalje – rekla je Mara.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar