Ima NASILNIČKU PROŠLOST: Ko je uhapšeni Petar Đurić, osnivač pokreta “Ćale, ovo je za tebe”?

U Majdanpeku je upamćen kao vrlo problematična osoba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Petra Đurića (32) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On se tereti da je tridesetogodišnjoj devojci, sa kojom je donedavno bio u emotivnoj vezi, odmah nakon raskida počeo da šalje uznemirujuće preteće i uvredljive poruke, a u jednom klubu joj je prišao i vređao je, saopštio je MUP.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se sumnja fizički je nasrnuo na njenog druga, sa kojim je bila u društvu.

Petar Đurić je našoj javnosti postao poznat još davne 2013. godine kada je maltretirao profesora, a iza sebe ima dugu nasilničku prošlost.

Ovaj problematičan momak je i kao srednjoškolac imao nepristojne i nasilničke ispade. Kao gimnazijalac je stalno pravio haos, a jednom je čak maltretirao profesora istorije Nebojšu Bazića.

Petar Đurić je poznat pod nadimkom Đufa, neko vreme je živeo, studirao i igrao košarku u Americi, ali je u Majdanpeku upamćen kao vrlo problematičan. Kao gimnazijalac je više izostajao sa nastave nego što je bio u školi. Pošto su njegovi roditelji bili imućni, Petar je među prvima dobio mobilni s kamerom i stalno je izazivao nevolje – snimao je svašta, pa čak i kako maltretira profesora i snimke kačio na internet.

Taj snimak s profesorom je odmah morao da skine jer se digla velika prašina. Od svega ga je štitila majka, koja je u školi predavala likovno, a samim tim i drugi profesori.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar