UPUCANI ispred kuće zbog novca: Istraga u toku – policija na tragu ubici bračnog para u Vranjskoj Banji

Njih dvoje su na svirep način ubijeni ispred porodičnog doma u julu prošle godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Godinu dana nakon dvostrukog ubistva supružnika Slavoljuba Mladenovića (47) i Brankice Anđelković (41) u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji, policija privodi kraju istragu, a sve do sada otkriveno vodi ka jednom čoveku – nezvanično se saznaje.

Njih dvoje su na svirep način ubijeni ispred porodičnog doma u julu prošle godine, tela nesrećnih ljudi je u jutarnjim satima pronašao Brankicin otac, koji se zabrinuo jer njegova ćerka tog jutra nije došla na posao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Reč je o opsežnoj istrazi, koja od prvih saznanja vodi ka jednom čoveku. Ipak, pribavljanje dokaza jBrače u toku i verovatno će osumnjičeni biti priveden pravdi -kaže izvor, koji nije želeo da iznosi podatke o osumnjičenom kako ne bi ugrozio istragu, piše Alo.

Istražitelji više nemaju dilemu da je zločin počinila jedna osoba, a i motivi su jasniji.- U pitanju je novac, tačnije neka dugovanja. Po svemu sudeći, Brankica je bila kolateralna šteta, dok je Slavoljub bio meta ubice – kaže  izvor.

Meštani Vranjske Banje od početka smatraju da Brankica nije bila meta, a mnogi od njih otvoreno govore o tome kako se Slavoljub bavio zelenaštvom, a navodno mu nije bilo strano ni korišćenje narkotika. Tokom istrage utvrđeno je da je ubica u Slavoljuba ispalio iz lovačke puške osam metaka, dok je njegovoj supruzi Brankici pucano u leđa.

U Višem javnom tužilaštvu da se intenzivno radi na ovom slučaju i da su preduzete brojne istražne radnje u cilju prikupljanja dokaza. Kako se saznaje, pregledani su snimci sa sigurnosnih kamere u delu kod zatvorenog bazena, jer tu vodi put ka mestu ubistva. Razgovarano je i sa mnogima koji žive u ovom kraju i maksimalno pregledan teren na inače vrlo nepristupačnoj lokaciji oko vikendice u kojoj je živeo bračni par. Urađeno je i nekoliko pretresa i veštačenja.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar