Spavam s ženinom najboljom drugaricom, akcija je DIVLJA, a OVO obožava da mi radi dok je supruga na poslu

Situacija je u potpunosti izmakla kontroli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada je prevario suprugu s njenom najboljom prijateljicom, to mu je napočetku delovalo kao ostvarenje sna, međutim, jedan Englez je ubrzo promenio mišljenje.

– Daleko od toga da sam savršen muž, imao sam afere i ranije, ali nikada ovakvu. Najbolja drugarica moje supruge najviše voli da se ušunja u našu kuću dok je žena na poslu i počinje nova seansa divljeg vođenja ljubavi – priča muškarac i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sve je počelo pre nekoliko meseci kada je ženina drugarica svratila do mene kako bih je posavetovao oko popunjavanja CV-ja. Međutim, nju je očigledno interesovalo nešto drugo, i posle samo nekoliko minuta smo završili goli na podu.

– Rekla mi je da je njen muž dosadan i bez ikakvog smisla za avanturu. Objasnila mi je da joj se sviđam jer sam slobodnog duha i ne plašim se rizika. Međutim, počinjem da shvatam da sam sam se zaglibio do guše – priznaje on.

Foto: Shutterstock

– Problem je u tome što ona voli sado-mazo igrice i akcija je sve čudnija i bizarnija. Ona svake nedelje pomera granice vođenja ljubavi, a to nije uvek prijatno iskustvo. Ja radim od kuće i mogu da organizujem svoje vreme kako god hoću, a ona to obilato koristi – navodi Britanac.

Foto: Shutterstock

– Obično imamo odnose u našoj bašti ili džakuziju. Moja ljubavnica obožava hvataljke za bradavice, bičeve i poveze za oči. Prošle nedelje sam se, dok sam bio vezan sa zapušenim ustima, upitao: Šta ja ovo radim, da li je ovo uopšte normalno? – iskren je muškarac.

– Situacija je totalno izmakla kontroli. Pre nekoliko dana je na vrata zazvonio kurir koji je trebalo da isporuči važan paket za moju suprugu. A ja sam u tom trenutku bio vezan i prekriven sosom od čokolade, a moja ljubavnica je bila u ekstazi. Pravi haos je nastao kada se moja supruga vratila sa posla i shvatila da je paket koji je čekala, vraćen pošiljaocu. Bila je van sebe od besa, a ja sam znao da sam je izneverio – napominje on.

Foto: MARKA / Alamy / Profimedia

– U očaju sam, iako je ovo najintenzivnija veza u kojoj sam bio, želim da zadržim ljubavnicu. Obećao sam joj toliko stvari i ne bih da ispadnem dosadnjaković poput njenog supruga – zaključio je Englez.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (1)

Ostavite komentar