Intervju sa predsednikom oborio SVE REKORDE: Svaki treći Srbin gledao Vučića (FOTO)

Predsednik Vučić u subotu na TV Pink oborio rekorde gledanosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u subotu uveče na TV Pink, gde je pričao o najvažnijim temama za našu zemlju, a takođe pokazao i nove dokaze i fotografije monstruoznih zločina klana Veljka Belivuka.

Koliko su ove teme interesovale našu javnost najbolje pokazuje statistika i analiza praćenja TV kanala tog dana. Iz analize se jasno može videti da je predsednikova emisija tog dana bila najgledanija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, predsednikovo gostovanje bilo je i njegov odgovor mafiji, nakon iznošenja u javnost zluradih laži o njegovoj povezanosti sa klanom Veljka Belivuka.

Gledaoci u Srbiji su sa nestrpljenjem čekali da čuju pravu istinu od predsednika Srbije, s toga i ne čudi što je u tom satu emisija sa Vučićem imala 32 odsto šera, što predstavlja procenat od ukupnog broja ljudi koji su gledali televiziju u tom terminu.

Foto: Printscreen

Kako se može videti iz priložene analize, na prvom mestu liste nalazi se intervju sa predsednikom.

Emisija je bila od velikog značaja za javnost, budući da je tematika bila dinamična, pa su tako gledaoci mogli da čuju informacije o predlogu za novčanu pomoć budućim majkama, ali i da vide tešku borbu države sa okorelim krininalom.

Tačan procenat šera gledanja emisije sa predsednikom Srbije od subote 21 čas iznosi 32,5 odsto, dok je preko milion gledalaca bar jednom pogledalo deo emisije sa Aleksandrom Vučićem.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Bila je odlična odluka redakcije da intervju vode dva voditelja koja do sada nisu vodili intervjue sa predsednikom. Smireni, dostojanstveni bez upadanja u reč predsedniku i vulgarnog samo dokazivanja kako oni vladaju materijom i kako samo predsednik treba da potvrdi njihove stavove...I sam predsednik je delovao smireno i dostojanstveno jer nije bio izložen iživljavanju nadobudnih voditelja.

    Odgovori

Ostavite komentar