Zanemeo sam kad sam otkrio šta moja supruga voli da joj drugi muškarci rade, sad znam šta krije 15 godina

Nije mu bilo dobro kada je video svoju suprugu u akciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Jedan Britanac je mislio da odlično poznaje svoju suprugu, ali dočekalo ga je neprijatno iznenađenje.

– Ja imam 39, a moja supruga 37 godina i u braku smo 15 godina. Ona obožava da igra bilijar, i sa izuzetkom perioda kada je bila trudna sa naša dva sina, koristi svaki trenutak da ode u lokalni pab na nekoliko partija – priča muškarac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Verovatno je još od perioda kada smo se zabavljali nisam gledao kako igra i odlučio sam da odem u pab i pružim joj podršku – navodi on i nastavlja:

– Ono što sam video me je načisto izbacilo iz koloseka. Svaki put kada promaši lak udarac, ona se namesti ispred svog partnera, isturi zadnjicu prema njemu, a on je lascivno pljeska po pozadini!

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Svaki član njenog tima (osim nje, svi ostali su muškarci) se okrenuo prema meni da bi videli moju reakciju i bilo im je jasno da sam besan kao ris! Ubrzo sam shvatio da oni to rade godinama. Navodno, njima je to bilo baš zabavno i nisu videli ništa loše u tome – objašnjava Englez.

Foto: James Veysey / Camerapress / Profimedia

– Ona je videla koliko sam ja nezadovoljan i da bi opravdala svog partnera, rekla mi je: Da li si video njegovu ženu? Ona je prava bomba… On nije zainteresovan za mene. Slažem se da je supruga njenog partnera zaista seksi, ali meni je moja žena takođe lepa i sigurno ne želim da je drugi muškarci pljeskaju po zadnjici – ljut je on.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

– Kada sam zahtevao od nje da prestane sa tim, rekla mi je da sam smešan i da preterujem u svojim reakcijama. Međutim, mene ne zanima da li je njen partner seksualno zainteresovan za nju ili ne. Svi koji to gledaju jasno vide seksualnu konotaciju, i zbog toga će se zapitati u kakvom je stanju naš brak, kao i u kakvoj su zaista vezi njih dvoje – zaključio je Britanac.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar