Zvezdina mlaka uvertira za Kairat: Ivanić “skinuo mrak”, crveno-beli moraju mnogo bolje (VIDEO)

Daleko je ovo od šampionskog tima iz prošle sezone

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Moraće Zvezda mnogo bolje ako želi da eliminiše Kairat u sredu.

Uvertira crveno-belih za predstojeći duel u kvalfikacijama za Ligu šampione je bila prilično bleda. Izabranici Dejana Stankovića su uspeli da skinu mrak u aktuelnoj sezoni i došli su do prve pobede. Nakon jednog poraza i nerešene utakmice u prvom kolu, na Marakani je savladana lučanska Mladost – 1:0 (1:0).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Junak večerašnje pobede srpskog šampiona je bio Mirko Ivanić, koji je pred kraj prvog poluvremena iskoristio odlično dodavanje Kataija i majstorskim udarcem pogodio za vođstvo Zvezde.

Došli su navijači Crvene zvezde u velikom broju, čak 12 hiljada, ali umesto očekivane partije i ubedljive pobede nad potpunim autsajderom, Zvezda je minimalcem uspela da slomi otttpor lučanske ekipe, koja je pružila dostojan otpor srpskom šampionu.

Daleko je ovo od tima koji je prošle sezone osvojio titulu i trebaće još vremena Dejanu Stankoviću da našteluje koordinate, ali problem je što vremena nema mnogo, pošto je u sredu veliki ispit za Zvezdu protiv Kairata.

Kazahstanci imaju prednost iz prve utakmice od 2:1, tako da Zvezdi neće biti nimalo lako da eliminiše Kairat.

Zvezdi je potrebno da za kratko vreme podigne nivo igre i na što bolji način spremi se za sredu. Ovo večeras nije bilo dobro. Imala je Zvezda inicijativu, ali nije uspela da pretvori to u golove.

Bonus video:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar