Ivana Šašić OPLELA po misici i Stefanu Karicu: Pevačica otkrila šta im je ZAMERILA! (FOTO)

Na otvaranju kafane Zorice Marković našle su se brojne javne ličnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nemanja Kostić

Obzirom da se pandemija virusa Korona bliži kraju, život se polako vraća u normalu. Na otvaranju kafane Zorice Marković došlo je mnogo njenih veselih kolega, koje su svojim prisustvom podržali pevačicu i rijaliti zvezdu. Među njima našla se i Ivana Šašić bivša Zadrugarka i pevačica.

Ona je tim povodom iskreno odgovarala na pitanja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Zorica i ja smo prijateljice preko dvadeset i pet godina, tako da se podrazumeva da sam tu- započela je Ivana.

Da li ste u kontaktu sa nekim iz Zadruge?

-Da, sa Nadicom sam se danas čula, danas me je zvala, i sa Carem, jedino ovi koji su bili problematični sa njima nisam u kontaktu, a ni ne treba- rekla je nasmejano Ivana, a potom se prisetila i ostalih Zadrugara: – Mnogi su se promenili od kako sam ja izašla iz rijalitija- nastavila je pevačica:

foto: Nemanja Kostić

Zašto je na početku podržavala misicu Jovanu, ali je promenila mišljnje pevačica je rekla iskreno:

-Razočarala me je zato što je po meni poslala poruku roditeljima i Luki da je sve okej i da ih voli i posle deset dana je raskinula sa Lukom i počela da se zabavlja sa Stefanom.Stefan je dobar momak ali ja nisam budala da prenosim njene reči, koja ona posle demantuje, a samim tim i sebe i mene. Nije bila iskrena!- kaže Ivana pa nastavlja:

-Sinoc sam gledala i bila sam jako razočara misicinim ponašanjem. Za takvu prepotentnost i takav stav treba da imaš validnost, a mislim da ona to nema! – Iskrena je bila Ivana.

Pevačica je potom otkrila da je u skladnom braku bez ljubomore kao i da će se možda naći u “Zadruzi 5”.

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Kako je ova zena podmukla a i lose peva. Nikad se nije znala ni obuci. Ona bas nije za javnu scenu. Na estradi je nikad nisi voleli jer je podla i hinjava.

    Odgovori
  2. A za sta je I.Sasic validna? Bas nizasta. Probala biti u Farmi I Zadruxi i, bila totalno nezanimljiva. Ponovila bi ono sto Djedovic kaze ali, nije ona to mogla razumjeti pa bi lose ponovila. Cigaru I kafu nije vadila iz usta a los trac i podmuklost, nisu joj pomogli da dugo ostane u Zadruzi. Pjevanje je njeno katastrofa , to smo vidjeti na Zadrugovizijama. Nepoznati, mladi amateri su je "pojeli" u pjevanju. Ne ulazi vise u Zadrugu i ne sramoti se vise. Moze ona besplatno zapjevat kid Zorice sa Miroslavom is Zadruge 3.

    Odgovori

Ostavite komentar