KULMINACIJA: Svađa između ova dva popularna glumca UZDRMALA je ceo Holivud! (FOTO)

Svađa između holivudskih zvezda Dvejna Džonsona i Vina Dizela kulminirala je posle jedne decenije - naime Džonson neće učestovati u sledećem delu franšize "Paklene ulice"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Chris DELMAS / AFP / Profimedia

Navodno, tokom jedne decenije traje napetost između Džonsona i njegovog kolege Vina Dizela. Najnoviji ispad dogodio se kada je Dizel, producent popularne franšize, preuzeo zaslugu za Džonsonov nastup zbog njegovog pristupa na snimanju petog dela “Paklenih ulica”.

Odgovarajući na primedbu, Džonson je ove nedelje rekao da ekipi filma želi mnogo sreće “na filmovima na kojima će raditi bez njega”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Te 2016. godine, tokom produkcije “Fate of Furious”, Džonson je izrazio svoju frustraciju koju je osećao prema muškim kolegama, rekavši: “Neki se ponašaju kao pravi muškarci i pravi profesionalci, dok drugi ne. Oni koji to nisu su svakako prevelike kukavice da bi išta učinili po tom pitanju. Magarci. Kada sledećeg aprila gledate ovaj film i čini vam se da ne glumim u scenama gde mi krv vri od besa – u pravu ste”

Foto: Patrice Falour / Starface / Profimedia

Mnogi pretpostavljaju da se pozivao na Dizela koji je, prema različitim izvorima koji su u to vreme razgovarali sa TMZ-om, redovno dolazio kasno da snima scene i kritikovao glumu svojih kolega, prenosi b92.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar