Goca Božinovska POLUDELA: Bojana i Mirko potrošili 10.000 evra na BAZEN, a stiže im beba!

Jedna stvar posebno je iznervirala buduću baku, pevačicu, Gocu Božinovsku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/Printscreen

Naslednim pevačice Goce Božinovske i Zorana Šijana, Mirko Šijan očekuje dete sa svojom izabranicom Bojanom Rodić. Njih dvoje još uvek žive kod Goce u kući u Surčinu, a povodom dolaska bebe opremili su ceo sprat.

Međutim krenuli su da opremaju i dvorište i plac, a to se Goci nije ni malo dopalo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Goca se iznervirala jer smatra da uopšte nije bio momenat da se renovira bazen, ništa nije falilo ni starom. Prvo su ogromne pare dali da srede sprat, a sad su prešli i na dvorište. Stavljali su nove pločice, kupili drvo banane, velike ležaljke od ratana, stavili su sve to u bazen, pa uveče kad upale sija kao Las Vegas. Potrošili su skoro 10.000 evra.Pored bazena ima jedan deo sa ljuljaškom i klackalicom i to sad Bojana i Mirko planiraju da pretvore u parkić za sina – otkriva Gocina komšinica.

Foto: Printscreen/ Instagram/ MireSijan

– Bojana baš ima stila i Goci se sve to sviđa, nego smatra da preteruju jer sada ih čekaju bitnije stvari. Kaže: ‘Sad kad treba beba da stigne, oni se rasipaju na gluposti’ i u pravu je žena. Ipak su oni mladi, nisu osetili šta znači nemati i šta je borba za dinar, Goca im daje savete, ali niko je ne sluša – otkriva komšinica.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Svet

Komentari (3)

  1. ljubi ga majka nije ih on zaradio zato se i ponasa tako more najuri bitangu da ide u stan pa ce se opametiti juri to sto pre to bolje olosi su to danas sva omladina samo da zive na tudjoj grbaci

    Odgovori

Ostavite komentar