Kada je komšinica tražila da joj uradim OVO, bio sam presrećan, ali sada znam kakve su joj NAMERE

Shvatio je da ga iskorišćava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan Britanac se požalio na problem koji ima.

“Komšinica me koristi za seks!”, napisao je on u pismu psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

A poslao ga je kako bi od nje zatražio savet.

“To što je ona jasno stavila na znanje da nije zainteresovana za mene, dok sam ja prema njoj razvio osećanja, me čini jadnim”, napisao je on i naglasio da je on singl, da ima 40 godina i da živi sam, a da komšinica ima 45 godina i razvedena je.

“Ona je moj tip – mala brineta, ali do prošle zime, iako je živela tu već šest meseci, nismo razgovarali. Došla je da pozajmi električni grejač, jer joj se bojler pokvario. Pozvao sam je na kafu i pitao je da li je okej”, kaže muškarac.

Foto: Shutterstock

“Na moje iznenađenje otvorila mi se o svom braku, bivšem i činjenici da ju je varao. Čak je tražila i moj savet u vezi sa tim da li bi trebalo da pristane da se vidi sa njim. Nakon toga mi se poverila o nekim svojim stvarima. Postao sam besplatan servis za savete”, napisao je Britanac.

“Pošto sam računovođa, takođe sam joj pomagao i oko poreza. Mislio sam da postajemo bliski, mada me, moram da budem iskren, nikada nije pitala mnogo o meni. Kada sam je pitao da li bi želela da bude moja devojka, rekla je da joj je žao, ali da joj nisam seksualno privlačan. I zato sam se prošle nedelje iznenadio kada mi je rekla da je “naložena” i kada mi je tražila da je zadovoljim. Bio sam srećan da to uradim, iako nije želela da me poljubi i odbila je da imamo odnose do kraja”, požalio se.

Foto: Ania Powalowska / Free / Profimedia

“To se do sada dogodilo tri puta. U zanosu se čak ponašala i kao da smo zajedno, ali čim bi doživela orgazam, opet bi postajala moja komšinica. Zbunjen sam i osećam se užasno. Znam da me koristi, ali ne mogu da se suzdržim. Kao da je bacila čini na mene. Kako da je sprečim da me iskorišćava?”, upitao je ovaj muškarac.

Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

“Što se tvoje komšinice tiče, vi ste prijatelji sa povlasticama. Problem je što se vi niste složili sa ovim i jedino ona ima koristi iz toga. Jedino što vi dobijate jeste to da budete tužni jer vas koristi da reši svoje probleme i seksualnu isfrustriranost. To očigledno nije ono što želite. A ako je to zaista slučaj, morate da joj kažete da vas to ne čini srećnim. Prestanite da pristajete na to da joj pružate seksualne usluge i objasnite joj da možete da budete prijatelji i ništa više. Zvuči kao da vi želite vezu i zaslužujete da budete sa nekim ko će vas poštovati i ko je zaista zainteresovan za vas”, odgovorila je Deidre.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar