Boginja TAME: Elena Karić doživela je tragediju od koje se NIKAD nije oporavila!

Sa proslavljenim fudbalerom Elena je imala sina Andreja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritntscreen/Instagram

Elena Karić najstarija ćerka proslavljene modne kreatorke Verice Rakočević sa proslavljenim fudbalerom Peđom Mijatovićem, dobila je sina Andreja.

Nažalost on je rođen sa cerebralnom paralizom i preminuo je 2009. kada je imao samo 13. godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Danas bi Andrej imao 27 godina, a tim povodom Elena je prošle godine obeležila godišnjicu njegove smrti, bacivši ritualno crvene ruže u vodu.

Foto: Printscreen/instagram

– Poštujući dan rođenja mog drugog sina Andreja, koji nam je došao kao najveća lekcija uvodeći me u carstvo Morgana. Prošlo je 26 godina od duboke intimnosti sa boginjom tame – napisala je Elena na Instagramu na dan kada bi njen sin proslavio dvadeset šesti rođendan.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Dobro je da mu se seti dana rođenja,s obzirom da je bila toliko majčinski nastrojena da je to isto dete ostavila u Španiji, Peđa platio da ga čuva neka porodica, a ona došla u Beograd, ponovo se udala i rodila dete kriminalcu, pa posle i onom Kariću. Mama je naučila kako da bude sponzoruša, ali joj nije dala osnovno vaspitanje, i osećaj za decu i porodicu. I drugi sin iz braka sa Peđom je otišao kao tinejdžer od nje. Tako da, ko je nju rodio, nije ni čudo kakva je majka.

    Odgovori

Ostavite komentar