OBJEKTIV OTKRIVA

Đilas i Velja Nevolja ZAJEDNO protiv Vučića: Opozicija gleda u kriminalce kao u UZDANICE

Opozicija sa Đilasom na čelu polaže nade u Belivuka da će ih svojim lažima dovesti na vlast jer drugačije nemaju ama baš nikakve šanse

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Opozicija i kriminalni klan Veljka Belivuka međusobno se ispomažu u borbi protiv zajedničkog neprijatelja – Aleksandra Vučića, a sve u nameri da ga smaknu sa vlasti i ponovo preuzmu pozicije moći koje bi im pomogle da nastave započeto i Srbiju pretvore u državu kojom vlada mrak. Potvrda ovoga bilo je i to što je uvertira za skandalozan tekst Krika bio tekst portala Direktno.rs, koji je u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Ðilasa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U tom članku, objavljenom pre nekoliko dana, servirana je romansirana priča o tome kako su „navijači” Fudbalskog kluba Partizan vređali predsednika Aleksandra Vučića zbog hapšenja vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka. Ðilas je praktično preko svog glasila ovim potezom dao punu podršku Belivuku, a oni koji su vređali predsednika nazvani su „pristalicama crno-belih” koje ništa neće zaustaviti u „iskazivanju nezadovoljstva nakon hapšenja Veljka Belivuka”.

Logičan zaključak je da opozicija sa Đilasom na čelu polaže nade u Belivuka da će ih svojim lažima dovesti na vlast jer drugačije nemaju ama baš nikakve šanse – građani Srbije ih ne žele! To su dokazali i juče, kada su na objavljivanje navoda iz iskaza Veljka Belivuka brže-bolje zatražili ostavku predsednika Srbije.

METKOM I ULICOM NA VLAST

Za potpredsednika SNS Miloša Vučevića posredi su mrzitelji svega dobrog u Srbiji i njenog napretka.

– Još je zanimljivije ko su ljudi koji navodno progovaraju iz usta ozloglašenog kriminalca i ubice, vođe kriminalne grupe koja se krila iza navijačke zastave. Svima je jasno da tragovi ka imenima nalogodavaca i mecena ubica i potpisnika monstruoznih mučenja i likvidacija vode ka imenima onih koji bi metkom i ulicom da dođu na vlast u Srbiji. To su isti ljudi! Mrzitelji Vučića. Mrzitelji svega dobrog u Srbiji i njenog napretka – smatra Vučević.

DŽABA, DRAGANE

Politički analitičar Dejan Miletić u izjavi za Objektiv kaže da se džabe Dragan Đilas i slični oslanjaju na pisanje Krika misleći da će tako doći na vlast. To se, ističe, nikad neće desiti jer narod vidi o čemu se ovde radi.

– Nije realno to što Đilas misli da će na talasu Krika doći na vlast, tako se samo troši društvena energija, neprestano se baca ljaga na jednog čoveka. Đilas razmišlja „ako se sruši Vučić, dolazim na vlast”. To je jedno sistematsko delovanje, pokušava se da se predsednik unizi i sve što se dešava oko Veljka Belivuka eksploatiše se u dnevnopolitičke svrhe. U tekstu Krika nema nikakvih dokaza, već poluistine, teške optužbe se kreiraju, prljavo, formulacije su uličarske. Ovo je obračun sa jednim čovekom, borba protiv predsednika Vučića – zaključuje Miletić.

Piše: E. O.

Ovu i još mnogo interesantnih tema pročitajte u današnjem izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar