Vučić o NAPADIMA Đilasovaca: Sedim s gazdama Liverpula i Arsenala, dogovaramo se da rušimo njega i Šolaka

Predsednik je odgovorio na sumanute napade

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas na sumanute napade od strane portala “Nova S” koji je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Naime, oni su lažno optužili fudbalere i trenere u engleskoj premijer ligi da su saradnici predsednika Vučića u, ni manje ni više, već u “rušenju demokratije”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Premijer liga je moj saradnik u rušenju demokratije? Jeste, ja sedim sa gazdama Aston Vile i Liverpula, Arsenala i dogovaramo se kako Šolaka i Đilasa da srušimo. Ništa drugo ne radim u životu, samo s njima sedim i pričamo kako ćemo da ih srušimo, a oni su bastioni demokratije, nadasve prepošteni, svetionik demokratije, a oni zli fudbaleri i ja zli političar zajedno sa njima sam se dogovorio da te bastione ugasimo i to je to. Šta ćete, kad dođete do takvih zaključaka onda vam je sve jasno čime se bave i šta rade – rekao je predsednik ironično.

On je podvukao da je cena prenosa visoka, zato što su Đilas i njegov saradnik Dragan Šolak u prvom krugu ponudili više para.

– Da uozbiljimo nešto, vi vidite da čitav taj deo političke scene je tzv. lopov varijanta: ako nam prođe da kontrolišemo nešto, da imamo pare za sebe, super, a ako nam ne prođe i ako neko ko ima deo držanog kapitala ne prepusti utakmicu, već se bore za svoje mesto i svoju zemlju, za svoje preduzeće, e onda njih treba staviti na stub srama. Kažu, kolika je cena? Pa znate zašto je cena visoka? Pa zato što je u prvom krugu Šolak ponudio više para kako ja saznajem, Šolak i Đilas su više para ponudili za istu Premijer ligu. Ali onda smo mi napravili tu tajnu večeru negde sa tim fudbalerima, trenerima ili ne znam kim, šta da vam kažem – rekao je Vučić kroz smeh i dodao:

– Ali onda u drugom krugu nisu ponudili više para i propao biznis, propalo više para i sad je Vučić kriv – rekao je on.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. I ja sam malopre sedeo sa predsednikom Sitija i Junajteda i pitaju zašto Đilas i Šolak nisu dobili pravo na prenose? Bagro jadna, zar vam više nije dosta laži? Kada ćete jednom shvatiti da niste i ne možete biti jači od države i da je pitanje dana kada će vas sudski goniti?

    Odgovori

Ostavite komentar