Domaći Blejk Karington PRVI put OTVORENO o privatnom životu: Evo ko je glumcu slaba tačka!

Glumac Branimir Popović prvi put je otvoreno pričao o porodici i svom privatnom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock, Profimedia

Branimir Popović se u potpunosti promenio otkako je sa dve decenije mlađom koleginicom, glumicom Sanjom Jovićević, dobio ćerkicu Sofiju. Retko govori o svom privatnom životu, pogotovo o porodici, međutim ovoga puta je napravio izuzetak i za Alo! ispričao sve o svojoj mezimici.

Zbog poslovnih obaveza oko serije „Dinastija“ koja se trenutno snima u Beogradu, glumac je razdvojen od svoje ćerkice i otkriva koliko mu nedostaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Fali mi moja porodica, pogotovo ćerkica i to je moj najveći problem dok traje snimanje. Dođu da me obiđu, pa napunim baterije jer dok sam s njima spremam se za nove radne pobede – započeo je glumac i dodao:

– Oni u Crnoj Gori imaju svoje svakodnevne obaveze, školu, treninge, kurseve i nekako dođemo na isto, ali često se čujemo preko video-poziva. Najbitnije je da smo svi zdravi i da smo dobro i da nemamo nikakvih problema u toj našoj razdvojenosti – kaže Branimir. Na pitanje da li je Sofija pokazala sklonosti ka glumi, budući da su joj oba roditelja vrhunski glumci, kaže:

FOTO: printscreen/instagram

-Ne! Za sada je ne zanima gluma, više je posvećena sportu. Ona je sportski tip, ima braon pojas u karateu, poseduje 18 medalja – istakao je ponosni otac i odgovorio nam da li je strog prema njoj:

– Ma kakvi! Ona može da mi radi šta god hoće, međutim predivna je, sluša me, razumemo se i ja upravo zbog toga mislim da je ona jedna fantastična devojčica – rekao je glumac i dodao:

– Vaspitavam je tako što joj dajem svakodnevno mnogo ljubavi i razumevanja, a ona meni na isti način to uzvraća – zaključio je Branimir za Alo!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar