Pozvani prvi svedoci u slučaju protiv Teodosića: Nakon optužbe za pokušaj silovanja – zakazana saslušanja

U Tužilaštvu su rekli da će I.R. dobiti status posebno osetljivog svedoka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: privatna arhiva

Valjevska policija već je zakazala informativne razgovore sa prvim svedocima u okviru predistražnog postupka koji je juče pokrenut krivičnom prijavom protiv direktora hotela “Crni vrh” na Divčibarima Jovana Teodosića zbog navodnog pokušaja silovanja radnice hotela I.R. (43) u decembru 2019. godine.

U pitanju su mahom sadašnji i bivši radnici tog hotela koji treba da posvedoče o događajima i ponašanju Teodosića i radnice u vreme spornog događaja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nalog policiji za prikupljanje obaveštenja juče je izdalo Više javno tužilaštvo u Valjevu kojem je I.R. prethodno podnela krivičnu prijavu u prisustvu svojih advokata Dragoslava Ljubičanovića i Jovane Turković.

U Tužilaštvu su rekli da će I.R. dobiti status posebno osetljivog svedoka.

I. R. (43) tvrdi da ju je Jovan Teodosić, brat poznatog košarkaša Miloša Teodosića, napastvovao 4. decembra 2019. godine u njenoj spavaćoj sobi, tokom probnog rada, a pred otvaranje hotela.

U krivičnoj prijavi, pored ostalog, navodi se da je Jovan Teodosic oko 2 sata posle ponoći 4. decembra 2019. godine u hotelu “Crni vrh” na Divčibarima u sobi u kojoj je oštećena u to vreme stanovala tokom probnog rada hotela pokušao da je obljubi upotebom sile i pretnje da će ugroziti njen telesni integritet.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar