Dalila Dragojević ide POD NOŽ, čvrsto odlučila: “Vadim sve, želim da bude kao pre”

Nije zadovoljna estetskim korekcijama kojima se podvrgla u prošlosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/dalila_dragojević_official

Dalila Dragojević kao i brojne naše poznate ličoti rešila je da ode pod nož i izvadi silikone, a ovoga puta zasmetao joj je, kako i sama tvrdi, biopolimer u usnama, zbog čega je rešila da ide na operaciju.

“U julu, tačnije 21. jula, iimam zakazanu operaciju usana. Kada sam prvi put radila usne, kada se pojavio biopolimer da se radi i slični sintetički materijali, hijaluron nije postojao. Tada sam uradila jedan mililitar, to se zove jedan kubik, u donju i gornju usnu. Međutim, u donjoj se baš lepo razgradio, a u gornjoj usni, ovde baš sa strane, primetim kada pričam na snimku, da mi ta strana pada dole. Kada zagrizem usnu, napipam tu kuglicu. Odlučila sam da to operišem. Tokom operacije niste uspavani, ali ide lokalna anestezija, namaže se usna da to utrne i onda se seče”, počela je Dalila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Greške pravimo svi, ja sam se mnogo pokajala što sam radila usne. Kako vreme prolazi, ta kuglica mi sve više i više ide na živce. Malo me je strah te operacije. Doktorka mi je rekla da oporavak traje od tri do pet dana. Ne možeš da jedeš lepo, može da se pije na slamčicu supice i čorbice. Želim to da rešim, preživela sam i gore. Vadim sve iz usana, želim da se moje usne vrate u početno stanje. Imala sam prelepe usne i nije bilo potrebe to da radim, ali me je nerviralo što su mi se videle desni kada se nasmejem. Trebalo je ovo i ranije da rešim, ali doktor koji operiše je otišao na godišnji odmor”, ispričala je Dalila, nekadašnja učesnica Zadruge.

foto: ScreenShot Instagram

Potresna ISPOVEST Dalile Dragojević nakon GUBITKA bebe, pa priznala: Prerano je počelo radovanje



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar