JEZIVO: Podneta krivična prijava protiv brata Miloša Teodosića zbog silovanja!

Jovan Teodosić je vlasnik i direktor privrednog društva Sport Agent

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube

Danas je Višem javnom tužilaštvu u Valjevu podneta krivična prijava protiv direktora hotela “Crni vrh” Jovana Teodosića (36), inače rođenog brata poznatog košarkaša Miloša Teodosića, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Krivičnu prijavu protiv njega podnela je bivša radnica tog hotela I.R. (43), koja tvrdi da ju je Jovan Teodosić napastvovao 4. decembra 2019. godine u njenoj spavaćoj sobi, tokom probnog rada, pred otvaranje hotela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U tužilaštvu za Tanjug kažu da će oštećenoj biti dodeljen status posebno osetljvog svedoka, kao i da će tužilaštvo naložiti sve radnje predviđene zakonom, radi prikupljanja informacija i obasveštenja radi utvrđivanja ima li elemenata krivičnog dela.

Oštećena I.R. danas je krivičnu prijavu podnela u prisustvu svojih punomoćnika, advokata Dragoslava Ljubičanovića i Jovane Turković.

U krivičnoj prijavi, pored ostalog se navodi da je Jovan Teodosić oko 2 sata posle ponoći 4. decembra 2019. godine u hotelu “Crni vrh” na Divčibarima u sobi u kojoj je oštećena u to vreme, tokom probnog rada hotela živela, pokušao da je obljubi upotebom sile i pretnje da će ugroziti njen telesni integritet.

Nakon toga pokušaja, on je oštećenoj rekao da će to činiti svake noći, a ona je, usled preživljenog događaja pretrpela psihičku i fizičku traumu.

Zbog toga, kako se navodi u prijavi nije smela odmah da istupi i podnese krivičnu prijavu protiv osumnjičenog, koji se prema njoj i prema drugim zaposlenima ponaša kao “siledžija”.

Jovan Teodosić je vlasnik i direktor privrednog društva Sport Agent DOO Beograd, u sklopu kojeg posluje hotel „Crni vrh“ na Divčibarama, a u kom je I.R. radila kao zaposlena u računovodstvu.

Hotel je otvoren 22. decembra 2019. godine, a u periodu pred otvaranje, zaposleni su imali radnu obavezu da borave i žive u hotelu.



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (2)

  1. Svaka ti cast ,zeno pametna Znas da je laz Bravooo.!Za sve postoje dokazi.Verovatno i za ovo.Niko nikog lazno ne sme optuzivati.Ipak sama rec silovanje je strasna rec,a kamoli tako nesto doziveti.

    Odgovori
  2. A šta je čekala do sada sve laž do laži radi novca sramota neko će stvarno biti silovan ali mu neće verovati.

    Odgovori

Ostavite komentar