S ljubavnicom uvek imam ŽESTOKU akciju, ona me stalno hvali, a nije ni svesna šta je pravi RAZLOG tome

Ne zna da li da joj prizna sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedan Englez se požalio kako postoji jedna stvar koju krije od svoje ljubavnice.

– Bojim se da svojoj devojci kažem odakle mi toliko snage da svaki put imamo žestoku akciju kad vodimo ljubav – započeo je on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imam 43 godine i snažan seksualni nagon. Uzimam lekove za krvni pritisak zbog kojih su moje erekcije nešto manje od idealne – nisu toliko loše, ali nisu ni dobre.

– Lekar opšte prakse mi je prepisao vijagru da bih rešio taj problem i ona već nekoliko godina odlično deluje. Pre otprilike godinu dana, sredinom pandemije, supruga me je napustila. U poslednjih nekoliko meseci počeo sam da se viđam sa jednom ženom sa kojom se osećam veoma prijatno, a naš seksualni život je fantastičan. Međutim, ona nema pojma da ja koristim vijagru.

Foto: Shutterstock

– Tablete zaista čine čuda i ona misli da sam muškarac u četrdesetim godinama sa erekcijom tinejdžera, i iako me voli iz mnogih razloga koji nemaju veze sa seksom, ne sumnjam da su je moje snažne seksualne sposobnosti impresionirale.

Foto: Catalin Petolea / Alamy / Profimedia

– Često vodimo  ljubav i to se uglavnom desi spontano, zbog čega bih vijagru morao da tempriram sa seksom i to mi postaje stresno. Bojim se da joj u ovom trenutku ne mogu reći za ovo jer se sada gotovo čini da sam uvežbao obmanu, iako sam mogao sve da joj kažem na početku. Ja mogu da dobijem erekcije koje su često dovoljno dobre i bez vijagre, ali na kraju ih potpuno izgubim, što je meni teško da objasnim svojoj ljubavnici.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

– Jedina stvar koju mogu da uradim jeste da joj kažem za ovaj problem, ali rizikujem da se oseti prevarenom i da izgubi stečenu sliku o meni kao nekome ko ima izvanredne seksualne sposobnosti.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, slate.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar