Taksisti u Novom Sadu u auto ušla ZANOSNA plavuša: Postavila mu jedno pitanje, a onda je ZANEMEO

On je istakao da je bio poprilično očaran lepotom devojke koja je ušla u njegovo vozilo, ali da nije mogao da poveruje šta je čuo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock,Freepik.com/Racool_studio

Jedan anonimni muškarac, po zanimanju taksista, opisao je kakvu je situaciju doživeo prilikom jedne vožnje.

On je istakao da je bio poprilično očaran lepotom devojke koja je ušla u njegovo vozilo, ali da nije mogao da poveruje da nekome takvom može da nedostaje samopouzdanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Radim kao taksista u Novom Sadu. Pre izvesnog vremena u auto je sela prava damica. Mlada devojka, bila je obučena klasično, elegantno. Miris ni slab, ni napadan. Negovana plava kosa, šminka suptilna. Koža, osmeh, oči sijaju. Malo smo popričali, kulturna i odmerena. Na izlasku me je skromno pitala da li dobro izgleda jer ide na važan sastanak – rekao je on i otkrio o čemu je razmišljao nakon što je izašla iz njegovih kola:

– Posle toga sam dugo razmišljao, da li je moguće da je nesigurna? O čemu razmišlja? Šta je to što tačno svi mi vidimo i doživimo, kako reflektujemo, koliko ne poznajemo sebe i koliko je vizuelno nestvarno. Svi smo lomljivi, a dobar fizički izgled ne znači puno onima koji ga poseduju. Ne znam da li sam u pravu, ali sam morao ovo da podelim sa nekim jer puno razmišljam o tome – zaključio je on.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (21)

  1. Druze, mogu samo da pricaju price. Danas nije bilo mesta na CG plazama, a nacionalisti satro ne idu u CG. U marketima nema kolica ni korpi za kupovinu. Vise od 1000 kupaca u svakom trenutku. Vise od polovine je onih koji "ne idu u CG". Hahahah! Mozda pricaju to babi i dedi.

    Odgovori

Ostavite komentar