“IDIOTU je uzaludno objašnjavati”: Medojević Žestoko UDARIO na Krivokapića, pa spomenuo i ovaj DVOJAC

Oglasio se Nebojša Medojević

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Petar Jovanovic,EPA/BORIS PEJOVIC

Jedan od lidera DF-a i predsednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da je nezapamćen slučaj da premijer neke države iznosi ocene stanja u svojoj obaveštajnoj službi, obaveštajcima neke strane države.

– Uzaludni je posao, objašnjavati ovom idiotu, kakvu bruku i sramotu nanosi državi čiji je, slučajno, premijer. Juče sam na sastanku krajnje dobronamerno upozorio Aleksu Bečića i Miloša Konatara da je svaki dan na mestu premijera ovoga idiota ogromna i nenadokandiva šteta i za sve partije vlasti, ali i za sve građane i državu Crnu Goru – oštar je Medojević.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je istakao, premijer Zdravko Krivokapić svojim odnosom prema državnim interesima gazi Ustav i politički sistem Crne Gore.

– Ovakvim idiotskim odnosom prema vitalnim državnim interesima, Krivokapić i njegovi gospodari iz kancera “Vijesti” i separatističkih delova crkve, su suspedovali demokratiju, pogazili Ustav i razorili pokitički sistem. Stanje i odnosi u obaveštajnoj agenciji su državna tajna najvećeg prioriteta i Krivi je ovim izjavama grubo prekršio Ustav, zakone i načinio više teških krivičnih dela, iz oblasti ugrožavanja ustavnog poretka i subverzija vitalnih državnih interesa – ocenjuje Nebojša Medojević.

Lider PzP-a tvrdi da odgovornost za Krivokapićeve aktivnosti treba da snose Aleksa Bečić i Dritan Abazović.

– On je očigledno, čovek nedostojan obavljanja najvažnije državne funkcije, ali odgovornost za ovakve veleizdajničke aktivnosti, imaju Bečić i Abazović – zaključuje Medojević.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, CDM

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar