Devojci u Rumi se SLOŠILO, utrčala u prvu prodavnicu: Tražila je vodu, pa doživela PAKAO

Kako je opisala, ona kod sebe nije imala ništa sitno, a u trenutku joj je pozlilo, te je morala da uđe u najbliži market da uzme flašicu vode

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Pixabay/ccipeggy,Freepik/wayhomestudio

Jedna anonimna ženska osoba podelila je 2019. svoju ispovest u kojoj je otkrila kakvo je neprijatno iskustvo doživela prilikom kupovine u jednom supermarketu.

Kako je opisala, ona kod sebe nije imala ništa sitno, a u trenutku joj je pozlilo, te je morala da uđe u najlbližu prodavnicu i kupi vodu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kako je mene iznervirala jedna kasirka u prodavnici u Rumi. Inače sam iz Beograda, tada sam išla u srednju školu, i otišla u Rumu kod drugarice za vikend. Mama mi je dala 2.000 dinara da ponesem (dve novčanice od po 1.000) – napisala je ona i potom kratko prepričala šta se dogodilo:

– Meni se slošilo u jednom trenutku i morala sam da kupim flašicu vode. Kasirka je krenula da se dere na mene: “Pa mogla si da me pitaš da ti rasitnim…” itd, itd. A meni zaista nije trebalo ništa osim vode. Samo sam se pokupila i otišla – zaključila je.

BONUS VIDEO  



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Da li je moguće da je ovo vest, neprijatan događaj koji se nepoznatoj devojci desio 2019? Bezobrazluk, bahatost i potkradanje od strane trgovaca je uglavnom redovna pojava.

    Odgovori
  2. Ma nemoj. Pa gde da usitni pare da bi imala sitno. Nigde ne pise da musterija mora da ima sitan novac kad ulazi u prodavnicu. To je vec kod nekih trgovaca preslo u bezobrazluk

    Odgovori

Ostavite komentar