Zvezda serije”Sopranovi” OTKRIO gde voli da završi veče! (FOTO)

Pronašao se...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot Instagram

Zvezda tv serije “Sopranovi” i dobitnik nagrade “Ejmija” za ulogu u tom ostvarenju Džo Pantolijano je nedavno podelio ime mesta gde je najbolja hrana u gradu.

POČELA JE POMETNJA! Pol Mekartnijeve ORIGINALNE reči za pesmu “Hey Jude” čekaju SREĆNOG vlasnika (FOTO+VIDEO)

Poznat po mnogobrojnim rolama od kojih je najpoznatija uloga Ralfija Ćifaretoa iz pomenute serije je otkrio je da voli da izlazi, posećuje klubove a ponajviše voli igračice na šipkama, piše New York Post.

Naime ovaj Amerikanac irskog porekla koji je rođen u Hobokenu (savezna država Nju Džerzi) je strastveni gurman koji obožava da jede picu. Tako da je priznao da je eksperimentisao naveliko dok nije uspeo da otkrije mesto gde je najbolja italijanska kuhinja nakon noćnog provoda.

Na kraju je rekao da je najbolja pica koju je on jeo u “Don Antoniu” preko puta “Novo Svetskog Stadiona” u New York City-u.

View this post on Instagram

Walking round on my day off here in the big apple!

A post shared by Joe Pantoliano (@realjoeypants) on

Kao još jedan od razloga, glumac navodi da se tamo oseća kao kod svoje kuće i da nema uznemiravanja od radoznalih fanova koji žele fotografiju više.

View this post on Instagram

Me & Hercules

A post shared by Joe Pantoliano (@realjoeypants) on

Podsetimo glumac živi već nekoliko decenija u braku sa suprugom Nensi u gradu Ferfildu (savezna država Konetiket) i imaju svog ljubimca kojeg obožavaju i ne daju nikome.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar