Naser Orić otkrio u kakvim je ODNOSIMA sa Brenom i Bobom: Nisu oni JEDINI, ima ih još dosta

Izneo do sada nepoznate detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Zločinac Naser Orić ovih dana je ponovo u centru pažnje zbog skandala koji je nastao kada je objavljeno da se finalista “Zvezda Granda” Sadik Hasanović fotografisao sa njim i veličao ga u pesmama koje je pevao sa svojim ocem.

Orić je sada otkrio da Sadik nije jedini koji se sa njim fotografisao, pa spomenuo i pevačicu Lepu Brenu i njenog supruga, nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobu Živojinovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Ko se fotografisao sa mnom, gde se fotografisao, ako vas baš zanima, ima ih dosta. Šta bi s Lepom Brenom? I ona se slikala sa mnom, pa i Boba Živojinović – rekao je Naser za Srpski telegraf.

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

-Kad dođu u Bosnu, slikaju se, a onda tamo kad dođu, vama podviju repove, ne smeju da kažu da su bili sa mnom, da su sedeli sa mnom. Zgadili su mi se ti likovi i zato me uopšte nemojte o tim stvarima pitati. Imam prečih stvari – dodao je on dalje.

Kako je otkrio, njega je Lepa Brena molila za pomoć.

-Lepa Brena nije smela doći u Sarajevo. Molila je mog rođaka Emira Hadžihafizbegovića da pomogne Bobi i njoj. Bili su tada njih dvoje u Zetri, pa se posle kao ne sećaju. Ima njih dosta, nisu oni jedini, nego godine prolaze, pa se svega ne mogu setiti – zaključio je Naser Orić za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (5)

  1. ,,,pa meni ne treba nikakav Naser Oric objasnjavati ,sta je Srbija ,ko zivi u Srbiji ,i koliko je Srbija u zadnjih sto godina " istinski majka " Pravoslavnom rodu .Sve je samo majka nije pa neka drugi misle kako hoce .Naivna i prodata ,okupirana i izdajnicka odavno je postala !

    Odgovori
  2. A što je to bitno ako si u pojedinačnim odnosima dobar sa nekim,dali to menja tvoj karakter i dali to može biti pokriče za neljudske postupke.

    Odgovori

Ostavite komentar