OBJEKTIV OTKRIVA

“Ima pištolj, repetiran je!”: Gost na slavlju otkrio nove DETALJE incidenta u kom je učestvovao Raduljica

On je dodao da su policajci smirivali Škondrića jer nije znao gde mu je pištolj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Tokom slavlja na Janjskom saboru u Glogovcu, reprezentativac Srbije je ušao u sukob sa policijskim inspektorom Sinišom Škondrićem.

Policajac je tražio od sportiste da naprave zajedničku fotografiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema svedočenjima ljudi koji su se našli na ovom slavlju, Miroslav je odbio da to učini, a kada je Siniša nastavio da insistira na pravljenju fotke, dogodio se i incident u kome su učestvovali i Raduljičini rođaci i prijatelji koji su se našli na proslavi.

KO SE OTIMAO OKO PIŠTOLJA

Dok je Škondrić pokušavao da ustane, hvatao se za cev pištolja, koji je od njega bio udaljen jedan metar.

– Škondrića su tada, dok je ležao, zaskočila dva momka iz Raduljičinog društva. Jedan visoki, krupniji se sa njim otimao oko pištolja. Drugi, niži, smeđi momak, za koga sam saznao da ga zovu Dado, u istom momentu je skočio na Škondrića. On je potom kleknuo na Škondrića i zavrnuo mu ruku.

U tom momentu je priskočio jako visok, krupan, ćelav momak, sa zlatnom kajlom, za koga sam saznao da da mu je nadimak Ruli. On je kleknuo na Škondrića najjače što je mogao i udario ga tri puta šakom u glavu. Tada je četvrti momak prišao, uzeo pištolj i jurnuo napolje. Na izlasku iz šatora je već stigao policajac M. T. i taj crni momak mu je dao pištolj – izjavio je ovaj svedok u policiji.

NAORUŽANI ZBOG MIGRANATA

On je dodao da su policajci smirivali Škondrića jer nije znao gde mu je pištolj.

– Nastavljeno je nadvikivanje: „Ima pištolj, repetiran je”, a Škondrić je gurnuo ruku u torbicu, izvadio okvir pun metaka i rekao da pištolj uopšte nije napunjen, jer je po završetku smene ispraznio oružje. Saznao sam da pištolje posle smene nose jer imaju naredbu da 24 sata budu pod oružjem zbog migranata. Raduljica nije učestvovao u incidentu i nije udario Škondrića. Posle svega on je sa još dve devojke otišao u crnom džipu u pravcu Šipova – opisao je ovaj svedok nemili događaj koji je prekinuo slavlje pod šatorom.

NE PALIMO SVEĆU ZA SLAVU DOK NE ZAVRŠI MEČ

Jedan od gostiju na slavlju gde se dogodio incident prepričao je i kako su stanovnici Šipova ljuti na košarkaša zbog svega što se dogodilo.

– On mora da zna da se u ovom kraju ni sveća za krsnu slavu ne pali dok on ne završi utakmicu. Slušao sam priču iz mesta Strojice, odakle je njegov deda, da je neki starac gađao hlebom televizor kada je trener izveo Raduljicu iz igre. Baš zbog toga Raduljica bi morao da ima razumevanja prema svojim zemljacima kada žele da se uslikaju sa njim – kaže jedan od gostiju šatora u kojem se dogodio incident.

Piše: DANICA ĆURUVIJA

OVU I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 1. JUL

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar