“Moram da ih naučim svemu”: Majka zaprepastila sve priznanjem šta najviše radi sa sinovima

Dok su se jedni našli u čudu, drugi glasno odobravaju ovaj način odnosa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/yunishara36

Juni Šara (49), popularna i vrlo uticajna indonežanska pevačica zapanjila je javnost priznanjem šta sve praktikuje da radi sa trojicom sinova, uključujući i razgovore na temu intimnih odnosa.

Roditeljska naklonost Juni Šare da sinove od 17 i 19 godina na pravi način pripremi za život otišla je, za mnoge predaleko kada je priznala i da je s njima puno puta u poslednje vreme gledala filmove za odrasle, prenosi indonežanski portal Antara.

Dok mnogi sunarodnici sada na uticajnu Juni gledaju kao na užasnu osobu, ona kaže da je to ne zanima.

– Ne možemo da utičemo na današnje vreme. Nova tehnologija omogućila nam je lagodniji i brži život. Deca samim tim ranije saznaju za neke stvari koliko god se mi trudili da one ne dopru do njih. U želji da nemaju probleme sa budućim devojkama i u odnosima s njima, pokušavam da im u teoriji i praksi objasnim šta nama ženama znači i kakve muškarce volimo. S tim u vezi, puno puta sam im puštala i ‘one’ filmove koje smo gledali zajedno. Tu sam im objašnjavala šta bi bilo poželjno da rade, a šta ne. Mislim da su upamtili sve moje savete – kaže kontroverzna Juni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WahyuSetyaningBudi✨ (@yunishara36)

Naglašavajući da od sinova traži da uvek budu “otvorenih umova” za svet oko sebe, ova pevačica ističe da su već sada bolji i pažljiviji muškarci od 99 posto onih iz njene prošlosti.

– Majka je tu da najviše uči decu. Šta god da je u pitanju, tu sam. I oni su to shvatili. Na početku im je bilo jako čudno i bizarno da gledamo zajedno neke filmove, ali objasnila sam im da će iz toga izvući samo pozitivne zaključke. I bila sam u pravu – smatra Juni.

Kristina Dajanti, mlađa Junina sestra izjavila je za tamošnje medije da potpuno podržava neobičan način edukacije njenih sinova.

– U današnje vreme nemoguće je izbeći takve filmove i sadržaj. Nemoguće. Zato je bolje da iz kuće pokupe neko zdravo razmišljanje i na vreme shvate šta treba a šta ne da čine – kaže Kristina dodajući da je i ona na sličan način pokušala da edukuje svoju ćerku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WahyuSetyaningBudi✨ (@yunishara36)

Jedan od najpopularnijih psihologa u Indoneziji Agstrid Piter, složio se sa Juni o takozvanom “novom” načinu edukacije dece u kući.

– Ovo ima smisla. Zašto da kradom gledaju neki zabranjeni sadržaj i posle veruju da se samo tako postupa u krevetu, kad mogu zajedno s nekim starijim ukućaninom da popričaju na tu temu. Koliko god da je neprijatna sama situacija, a jeste, bolje je tako da nauče nego da celog života imaju iskrivljenu sliku o intimi – kaže Piter.

Natašin muž uz pomoć majke 11 godina krio kako DODATNO zarađuje: Uhvatila ih, pa im se ovako osvetila



Izvor: Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar