Najmanji honorar na estradi je 9.000 evra: Otkriveno ko od pevača ZARAĐUJE NAJVIŠE novca za sat vremena

Oni od jednog nastupa mogu da žive nekoliko meseci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Estrada je definitivno najviše oštećena zbog situacije sa koronavirusom jer nije radila više od godinu dana.

Međutim, pevači, koji su predstavljeni kao velike zvezde, brzo će nadoknaditi izgubljeno jer za nastupe zarađuju basnoslovne sume novca. Izuzev velikih solističkih koncerata koji zahtevaju dugu pripremu i ulaganja, estrada najviše para uzima u noćnim klubovima i splavovima. Nakon popuštanja epidemioloških mera, neki pevači rade skoro svaku noć bez pauze jer se omladina uželela provoda. Postoje i oni izvođači koji za samo sat i po do dva sata stave u džep preko 10.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako piše jedan domaći portal, jedni od najtraženijih repera defitinitivno su Buba Koreli i Džala Brat. Sarajevski dvojac ne staje s poslom, a čak i bez preterane reklame, popuni klub do poslednjeg mesta. Na njihovim nastupima uglavnom je omladina, a za dva bloka po 45 minuta zarade 15.000 evra. Oni su sinoć održali nastup na jednom beogradskom splavu, a prethodnu noć u Novom Sadu. Prema našoj računici, Buba i Džala zaradili su 30.000 evra za tri sata izvođenja njihovih hitova na bini. Doduše, nije cela zarada njihova jer jedan deo pripada menadžmentu i ostalom timu ljudi koji je s njima u priči.

Što se tiče folkera, kod njih je malo drugačija priča nego kod repera. Njihov blok uglavnom traje sat vremena, a nekad ga produže pola sata duže.

Cena Ace Pejovića navodno je sa 10.000 evra skočila na 12.000 evra. Čak ni te 2.000 evra više vlasnicima klubova ne smetaju jer im je svima u interesu da im baš on peva budući da na njegovim nastupima nikada nije prazno.

Aleksandra Prijović ozbiljno je krenula da radi. Njen nastup košta 10.000 evra, te je jedna od najplaćenijih mlađih pevačica koje su potekle iz takmičenja „Zvezde Granda“. Iako nije bila pobednica muzičkog šou programa, ona je dosta ulagala u pesme i spotove, pa postigla neverovatnu slavu.

Saša Matić je pevač za svaku vrstu koncerata i proslava. Iako se cena obično koriguje, on uzima 10.000 evra po nastupu, mada s druge strane zavisi sve od toga u kom gradu peva, da li je klub ili proslava, radni dan ili vikend.

Teodora Džehverović varira sa cenom između 9.000 i 10.000 evra. I ako su mnogi mislili da ništa neće napraviti u karijeri jer je neko vreme bila učesnik rijaliti programa, ona se pozabavila pesmama i spotovima i napravila nešto neviđeno na našim prostorima.

Honorar Jelene Karleše i dalje se ne zna, ali sigurno je da nije ispod 10.000 do 15.000 evra. Međutim, mnogi kažu da kad je ona u pitanju vlasnici klubova ni ne pitaju za novac. Tu se pita samo Jelena koja inače bira gde će da nastupa.



Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar