“Ne planirajte ništa u OVE dve godine”: Žena predvidela sve u 2020. a sada ima novo UPOZORENJE

Još 2018. godine obavestila je javnost da nam stiže virus koji će izmeniti život na planeti, ali je niko nije shvatao ozbiljno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Collect/PA Real Life printscreen/wales.online.co.uk printscreen

Predvidela je cunami na Tajlandu, nestanak aviona u Maleziji, rat u Siriji, masovni priliv izbeglica u Evropu, dolazak Borisa Džonsona, Emanuela Makrona i Donalda Trampa na vlast, svu decu princa Vilijama i Kejt Midlton i naposletku – epidemiju koronavirusa.

Britanka Roksen Furnival sada ima novu poruku za sve, a tiče se narednog perioda.

– Nažalost, ne vidim kraj ovoj epidemiji u 2021. godini. Štaviše, vidim probleme u 2022. i 2023. godini. Vakcina će pomoći ljudima, ali oni koji je nisu primili – njih čeka jako težak period. Koronavirus će ponovo divljati Evropom krajem ove godine, preciznije u novembru i decembru. Nemojte unapred na zimu da rezervišete smeštaje po hotelima sveta za 2022. godinu. Zapravo, ne vidim ništa dobro i stabilno za leto 2022. i 2023. godine. Tek od 2024. moje karte pokazuju period harmonije u svetu. Do tada će ljudi, koliko vidim, primati često vakcine protiv ove pošasti – kaže Roksen koja više od 20 godina gleda u karte i za sada gotovo nepogrešivo daje svoja predviđanja, prenosi Wales online.

Roksen je još 2018. godine upozorila Britance na “virus koji dolazi” upozoravajući ih da za 2020. zaborave na letovanja.

– Videla sam puno patnje, bola, suza. Znala sam da će doći neki virus, ali ni ja nisam očekivala da će biti ovako opasno i ozbiljno kada je sve počelo sa COVID-19. Vidim trajno skidanje maski tek u 2024. godini – kaže ona.

Roksen je još u januaru mesecu naglasila i da će princ Hari učiniti nešto što će uzdrmati britansku krunu i podići užasno mnogo prašine u zemlji, ali nije mogla da precizira o čemu se radi. Na kraju se ispostavilo da je to bio sada već čuveni intervju Harija i Megan Markl sa Oprom Vinfri.

– Biće tu još trvenja i nekoliko neprijatnosti sa obe strane kada je reč o kruni i Bakingemskoj palati. Vidim još jedno dete u kući Vilijama i Kejt, a vidim i da će Boris Džonson biti još dugo premijer. Vidim povratak Donalda Trampa u javnost u SAD, ali ne i njegovo kandidovanje za predsednika u 2024. godini. Što se Evrope tiče, u narednih godinu dana biće puno poplava i dva razorna zemljotresa na području Italije i Grčke – rekla je Roksen Furnival.

Baba Vangino PROROČANSTVO po godinama: Uskoro će se ratovati ČUDNIM oružjem, predvidela i novu KATASTROFU



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar