LUDNICA! Kolumbija povela makazicama, Nejmar promašio prazan gol, Brazil pobedio u 100. minutu (VIDEO)

Brazil dugo nije uspevao da probije bedem ispred Ospine na golu, a čak se u jednom napadu i Nejmar propisno obrukao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ANTONIO LACERDA

Fudbaleri Brazila pobedili su Kolumbiju sa 2:1 u trećem kolu grupne faze Kopa Amerike i to golom u 10. minutu nadoknade vremena, čiji strelac je posle kornera bio Kazemiro.

Tim iz zemlje Pabla Eskobara je vodio od 10. minuta golom Luisa Dijaza, koji je makazicama dao najlepši pogodak na turniru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Brazil dugo nije uspevao da probije bedem ispred Ospine na golu, a čak se u jednom napadu i Nejmar propisno obrukao, jer je promašio prazan gol, pošto je predriblao golmana, a zatim iskosa sa desne strane pogodio samo stativu.

Brazilci su nastavili da napadaju i na kraju su uspeli da stignu do izjednačenja golom Roberta Firmina u 78. minutu, međutim, taj gol ide na dušu do tada raspoloženog Ospine (poznatog po ovakvim kiksevima, ipak je čovek branio u Arsenalu).

Brazil je u 10. minutu nadoknade golom Kazemira došao do pobede. Nejmar je izveo korner, pa se tako iskupio za onaj blamantan promašaj.

Brazil je obezbedio četvrtfinale, dok Kolumbija ima četiri boda, i u poslednjem kolu u kom pauzira, moraće da strepi. Brazil igra s Ekvadorom, Venecuela s Peruom.

Stanojević se odrekao desetorice pred pripreme u Sloveniji: Na ove igrače u Partizanu više ne računaju!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar