Urednik je tražio da SPAVAM sa njim, pretio mi je: Neda Ukraden otkila ŠOKANTNE detalje iz života

Pevačica otkrila neprijatnu anegdotu iz života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tv Kurir/printscreen

Neda Ukraden već neko vreme najavljuje svoju autobiografsku knjigu u kojoj će otkriti najbolje, ali i najgore anegdote, iz svog bogatog života.

Pevačica se dotakla i emisije “Zvezde Granda” i ne krije da  razmilja da postane deo žiriija u muzičkom takmičenju, pa ga je i prokomentarisala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Nadam se da će moja knjiga ugledati svetlost dana na Sajmu knjiga, jer želim da to bude jedna prava promocija, oficijalna, tamo gde je mesto knjizi. Ako ne bude, promovisaćemo negde drugde, u svakom slučaju, pri kraju je. Došla sam do jednog ljubavnog zapleta. Opisala sam ga u knjizi, to je strašan skandal bio. Najstrašniji! Radnja se dešava u Americi, naš čovek je u pitanju. Bio je baš buran rastanak”, otkrila je Neda i dodala:

“Moje štivo je štivo žene koja je za 50 godina bogate karijere doživela toliko toga divnog, uzbudljivog, lepog, upoznala zanimljive ljude, pevala istorijskim ličnostima, snimala neke hitove, borila se za njih. Opisala sam i skandale oko tih hitova, recimo oko pesme ‘Zora je svanula’. To su bitke bile, recimo, pesma se zvala drugačije i tako dalje. Biće i detalja iz privatnog života, ljubavnih odnosa, drama. Koristiću prava imena”.

Foto: Tv Kurir/printscreen

Nedavno je Neda otkrila da su joj se brojni političari udvarali, a na pitanje da li će i o njima pisati u knjizi odgovorila je:

“Svi su mi se političari udvarali, to je bilo kao po difoltu. Nisam ih ozbiljno shvatala. Toliko su mi bili nezanimljivi ti ljudi da je to neverovatno. Zato što sam ja bila iznad te priče, nisam zavisila od dobre volje nekog političara”, rekla je Neda i otkrila da joj je jedan urednik pretio, jer nije želela da spava sa njim.

“Ja sam žena koja je završavala dva fakulteta i tako me je bolelo uvo da li će nekom političaru da se svidi Neda Ukraden ili ne svidi. Ili uredniku, recimo, jednom uredniku su pretili. Rekao mi je da nikada više neću pevati jer nisam pristala da mi on uđe u sobu. Naravno, privlačilo ih je moje odbijanje. Ja sam bila ona Neda, što ne da!”, ispričala je Neda Ukraden.

Neda Ukraden o ljubavi sa HIRURGOM koja se neslavno završila: ZALUPIO je vratima i to je bio kraj!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar