SRAMOTA pored dečijeg igrališta: Ono što je mladi par radio naočigled dece je sve ZAPREPASTILO (FOTO)

Incident izazvao opštu buru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Jedan mladi par je uhapšen nakon što su ih roditelji dece primetili kako u parku usred bela dana imaju seks na javnom mestu. Par ostaje u pritvoru radi ispitivanja nakon što su ih užasnuti roditelji u sredu popodne uhvatili kako se “valjaju” u blizini dečjeg igrališta u Mančesteru.

Zaljubljeni par prvi put je uhvaćen u izvršenju krivičnog dela u blizini potoka u Sani brou parku, u Gortonu, oko podneva u sredu, javlja “Mančester Ivening njuz”. Čini se da se na slici koja se širi na društvenim mrežama vide mladić i devojka potpuno goli u seksualnom činu ispod drveta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Žena koja je bila svedok događaja šetajući svog psa napisala je na Fejsbuku: “Taman kad pomislite da ste sve videli! Šetajući psa u Sunčanom parku odjednom ugledate par potpuno go koji upražnjava seks! Samo u Gortonu!”

Kasnije je lokalnim novinama rekla: “Tamo je bila grupa žena koja je takođe bila svedok, kada sam razgovarala sa njima, rekli su da sam propustila ono kada se nagnuo nad njom!”

Incident je trajao nekoliko sati. Oko 14 sati, svedoci su tvrdili da su videli par kako nastavlja seks na još vidljivijoj površini parka u blizini dečijeg igrališta. Tada je pozvana policija Mančestera. Par, za koji se veruje da je star 30-ak godina, uhapšen je zbog sumnje da je prekršio pravilo javne pristojnosti.


– Pozvala sam policiju jer su to radili na terenu ispred mog deteta i nekoliko druge dece – rekla je druga mama za novine.

– To je odvratno – dodala je ona.

Par ostaje u pritvoru radi ispitivanja.


– Policija je pozvana u 14.05 sati na izveštaj o muškarcu i ženi koji se bave seksualnim aktivnostima u Sani brou parku u Mančesteru – rekao je portparol policije.

– Muškarac i žena starosti 30 godina uhapšeni su pod sumnjom da su prekršili pravilo javne pristojnosti i ostaju u pritvoru radi ispitivanja – dodaje se u saopštenju policije.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar