Čedomiru Jovanoviću preti ROBIJA: Policija podnosi prijavu zbog čak TRI krivična dela

Za nasilničko ponašanje zaprećena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/darja balsic

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je nakon svih izvršenih provera naložilo policiji da protiv lidera LDP-a Čedomira Jovanovića podnese krivičnu prijavu zbog sumnje da je tokom incidenta koji je izazvao nedavno ispred jednog lokala na Novom Beogradu počinio čak tri krivična dela, nasilničko ponašanje, uništenje tuđih stvari i ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

Podsetimo, Jovanović je 2. juna napravio incident posle kog je priveden u stanicu policije. On je, kako se sumnja, posle kraće svađe u jednom lokalu ciglom razbio izlog drugog, a potom napao i vređao policajce koji su došli da intervenišu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Za nasilničko ponašanje zaprećena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora, za ometanje službenog lica šest meseci do dve godine, a za oštećenje tuđe stvari do šest meseci ili novčana kazna – objašnjava izvor.

Posle privođenja u policiju, podsetimo, Jovanoviću je izmereno preko 1,5 promila alkohola u krvi a on se navodno pravdao da se ne seća incidenta koji je napravio.

Izvor: Kurir

Komentari (2)

  1. U apsanu je odavno trebalo strpati ovog kabadahiju, propalog političara i bivšeg čoveka, lopova, lažova i probisveta.

    Odgovori

Ostavite komentar