VELIKA TAJNA serije “Porodično blago”: Retko ko zna sa kojom ženom je “Špic” delio INTIMU (FOTO)

Ljubav sa filmskog flatna pretočili u privatni život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Serbposting bez PDV-a

Žake iz “Porodičnog blaga“, koju je maestralno odglumila Biljana Nikolić, jedan je od najharizmatičnijih likova, a u spomenutoj seriji glumila je suprugu Tike Špica.

Posebno su upečatljivi njeni smešni dijalozi s Predragom Smiljkovićem, popularnim Tikom, a ono što nije mnogo obožavalaca serije znalo jeste da je par bio u ljubavnoj vezi i van snimanja. To je pre nekoliko godina potvrdio i sam glumac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u “Porodičnom blagu” – priznao je Smiljković.

Foto: RTS/printscreen

– Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan – rekao je nedavno čuveni Tika.

Ova serija prikazivala se, inače, od 1998. do 2002. godine i reprizirana je nekoliko puta, zbog čega iznova dobija nove obožavaoce.

Biljana Nikolić je, inače, osim “Porodičnog blaga”, igrala još u seriji “Agencija za SiS”, a godinama je članica Kruševačkog pozorišta.

Nerazdvojni tandem: Evo kako su nastali likovi Tika Špic i Bata Đoša iz čuvenog “Porodičnog blaga”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar