Jovana Jeremić puna SAMOPOUZDANJA: Ja ne lažem narod, zato sam i MILJENICA publike

Voditeljka je bila iskrena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tv Pink printscreen

Sve popularnija Jovana Jeremić poslednjih dana konstantno je u medijima zbog vesti da je dala otkaz na ” Happy” televiziji nakon desetogodišnjeg rada.

U emisiji na “Red tv” otkrila je svoje planove, stavove povodom otkaza na televiziji i prokomentarisala pojedine naslove u kojima se pisalo da je sopstvenom detetu davala tablete da bi mogla da radi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Okolnosti su se promenile, ja više nisam mogla da odgovorim na jednu količinu obaveza koja, po mom mišljenju, nije bila normalna za jednu ženu koja tri dana vodi i uređuje jutarnji program. Mladi ljudi dolaze, pa nek se dokazuju- rekla je Jovana.

FOTO:Youtube/Printscreen/Redtv

Takođe, rekla je da joj je ćerka trenutno na prvom mestu i da se trudi da što više vremena provede sa njom i još jednom prokomentarisala izjavu povodom ” tableta” koje je navodno davala ćerki, rekavši da je spomenula tablet a ne tablete.

– Jesi li svesna kakav efekat imaju tvoje izjave? – bilo je pitanje, a onda je usledio odgovor u njenom stilu:

– Da, zato što su iskrene i zato što su srž, zato što znam šta govorim i zato što nisam konvencionalna. Zato što se ne bojim da kažem ono što je istina i ne želim da lažem narod, zato me narod i voli. Ja sam miljenica publike – rekla je voditeljka za “Red tv”.

Oglasila se Jovana Jeremić i otkrila zašto je DALA OTKAZ na TV “Hepi”

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar