Goran sedam godina krio od žene i ćerke da se obogatio: Kad se razboleo, dogodila mu se najgora stvar

Verovao je da čini pravu stvar s parama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/beststudio

Šveđanin Goran Martin Svenson (45) iz Jenčepinga izgubio je posao, kuću i brak zbog tajne koju je čuvao u sebi punih sedam godina.

Goran je pre devet godina započeo posao sa iznajmljivanjem poljoprivrednih mašina u najplodnijem delu zemlje, ne očekujući da će se od toga nešto obogatiti. Dve godine bile su mu potrebne da stane na noge i uđe “u plus”, a onda je sve krenulo onim tokom kakav je i priželjkivao.

Kako je supruga oduvek bila od onih koje baš i ne znaju s novcem, a i deca su već bila u pubertetu, Goran je verovao da će izgubiti sav novac ako im kaže da su se popeli na statusnoj lestvici.

Umesto da im ulepša život, Goran je novac čuvao na tajnom bankovnom računu, sve do momenta kada je njegov rođeni brat upao u dugove.

– Rešio sam da mu pomognem. Dao sam mu 150.000 evra, ne računajući na to da će se brat jednom prilikom na večeri kod nas svima zahvaliti na finansijskoj pomoći – napisao je Goran Svenson na tamošnjem Fejsbuk forumu “Tajne u braku” posvećenom prevarama u porodici i između supružnika.

Nakon što je otkriveno da na računu ima mnogo više od 150.000 evra (posao je razgranao širom Skandinavije), supruga ga je napustila. Kako je i deci godinama unazad uskraćivao sve i svašta, oni su se solidarisali s majkom.

Ono što je, pored pozajmice bratu, bila verovatno najveća Goranova greška je što je pre venčanja davno potpisao predbračni ugovor sa ženom. Ona je to iskoristila prilikom razvoda i Goran je ostao gotovo bez ičega.

U međuvremenu se ozbiljno razboleo i u trenucima kada njemu treba pomoć, on nikog nema.

– Da nesreća bude veća, zbog preskupih lekova za najtežu bolest, potrošio sam već skoro sav novac. Bivšoj supruzi je pored polovine mog novca pripala i kuća koju će potom naslediti deca. Sam sam kriv. Sada se samo borim da ozdravim, ako je to moguće. Deca me ponekad pozovu, jednom su me obišli ali čini mi se da su me u suštini precrtali u svojim životima. To mi je najteže palo – naglasio je Svenson ističući da je pristao da opiše svoju priču kako bi uticao na druge ljude da ne čine greške poput onih koje je on napravio.

Otac i majka mučki ubili sina jer nije hteo da se ŽENI, a potom su policiji priznali još UŽASNIJI zločin



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar