IVA progovorila o odnosu sa STEFANOM: U njegovim očima vidim MRŽNJU! (VIDEO)

Između njih ovih dana kulminira netrpeljivost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: ScreenShot/Youtube

Učesnica Zadruge Iva Grgurić, inače bivša devojka Stefana Karića i dalje je sa njim u stalnom konfliktu.

Konflikti između njih dvoje desili su se i noćas u emisiji “Pitanja Gledalaca”, a Iva je o njihovoj netrpeljivosti danas govorila kod Drveta Mudrosti:

“Pokušavam nekako da potisnem sve neke probleme da se ne vide, to je moj odbrambeni mehanizam. Možda u sebi vrištim i rascepala bih sve ispred sebe, ali kontrolišem se. U zadnje vreme se dešava to sa Stefanom. Ne osporavam što sam izgovorila neke reči, ali stojim iza toga da do sek*ualnog čina nije došlo, on je to rekao u afektu, što je dokazao sinoć. Nakon svega što smo imali, postali smo neprijatelji. Nisam očekivala da će ispasti ne-džentlmen, da će pokazati lice koje do sada nije pokazao – ispričala je Iva.

“Ko tu laže, svi se pitaju?” – pitalo je Drvo.

LUNA i MARKO imali žestoku akciju! Tuš kabina odzvanjala! (VIDEO)

Na narodu i ukućanima je da procene ko tu laže. Ja nemam potrebu da lažem, ako je neko od početka govorio istinu, to sam bila ja. Za njega se to ne može reči, on prvo negira, nakon par dana kaže, tako je bilo sinoć. Mislim da je promenio iskaz zato što je povređen, ima i razloga da bude povređen, ja njega u potpunosti razumem. Navelo ga je da pukne to što sam ja rekla u šali Maji, verovatno ga drugi pumpaju sa strane, pune mu glavu. Kada sam otišla u radio da ga demantujem, jedna osoba mi je rekla da ga je druga osoba pumpala da nešto napravi. Od samog starta vidim da na njega utiču druge osobe. Svaki put kada ga pogledam, u njegovom pogledu vidim mržnju. Nekada se smiri, nekada to budu njegove lepe plave oči. Onda, kada se posvađamo, opet se javi taj pogled. Nekada se preispitujem, da li je to zbog Filipa, što sam krenula dalje, pa ispada da je on tu manje vredan. Hvalim se da se Filip ponaša prema meni kao što se niko nikada nije ponašao, pa ga samim ti, degradiram, ne znam – rekla je Iva.

Ovaj Ivin razgovor pogledajte u sledećim video snimcima:

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar