Kad sam video da DVE stvari nedostaju u kupatilu, znao sam da me vara, a onda me je ONA načisto šokirala

Doživeo je najveći šok u svom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sasvim slučajno jedan Britanac je otkrio da ga devojka vara, ali tu nije bio kraj neprijatnim iznenađenjima.

– U vezi smo oko godinu dana, i pre šest meseci sam se uselio kod nje. Odmah sam primetio da u kupatilu, u ormanu drži kondome što mi je bilo pomalo čudno jer ih mi ne koristimo – priča on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pre nekoliko dana, srce mi je prepuklo kada sam video da u kutiji nedostaju dva kondoma. Ja ih sigurno nisam koristio.

– Kada se vratila kući, suočio sam se sa njom, i posle tog razgovora mi bukvalno nije bilo dobro. Pitao sam je da li je bila u vezi sa nekim od kolega, a ona mi je odgovorila: Da, bilo je tu nekoliko afera, ali ne brini, to mi ništa nije značilo. Znam samo da se j….o dobro provodim! – objašnjava muškarac.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– To nije ono najgore, jer kada sam je pitao: To, onda znači da je naša veza uglavnom bazirana na druženju, ona mi je uzvratila: Da, to imam samo s tobom, i to je predivno. Ti drugi momci mi služe samo za seks, ništa mi ne znače – priznaje Englez.

– Bio sam očajan i razočaran, a ona me je mrtva ‘ladna pitala: Samo ćutiš, šta nije u redu? Možda ti drugi muškarci njoj ne znače mnogo, ali meni je tim rečima uništila život – zaključio je Britanac.

Foto: Freepik/gpointstudio

Odgovor terapeuta: Vi zaslužujete bolje. Dok ste vi za odnos pun poverenja sa jednom osobom, ona spava s drugim ljudima.

Da ne pominjemo da rizikuje ne samo svoje seksualno zdravlje, već i vaše.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Ona očigledno ima nisko samopoštovanje i seks meša sa ljubavlju. Recite joj da je varanje nedopustivo, i da ćete vi raskinuti sa njom ako se to još jednom dogodi.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar