Retrogradni Merkur ponovo u Vodoliji! Radikalni potezi kroje našu budućnost!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Unsplash/Brian McGowan

Merkur u svom retrogradnom kretanju ušao u Vodoliju 04.03. gde ostaje do 16. marta 2020. godine, kada se u direktnom kretanju ponovo vraća u znak Riba do 11. aprila. Retrogradni Merkur utiče na ceo vazdušni element i tako pokreće um i misli.. Tako će Blizanci, Vage i Vodolije napokon iskristalisati svoje misli i konfuzne ideje. Iako ovi znaci do sada nisu umeli da izaberu svoj poslovni put ili su imali dilemu, sada su stvari mnogo jasnije.

Merkur čini ovaj period fascinantnim i stvaralačkim jer direktno gleda u budućnost. To ne znači da neće biti ponavljanja i ispravljanja grešaka iz prošlosti. Ali znači da čistimo repove koje dugo vučemo. Zato je Merkur u Vodoliji jedinstven jer dane koje nam donese pamtimo kao neverovatne događaje. Pogotovo kada u nepovoljnom aspektu sa Uranom u Biku obeleži radikalne ideje koje nas vode u pobunu protiv okoline koja nas okružuje. Slobodno izrazite svoje mišljenje ali dopustite i drugima da kažu svoje.

MESEČNI HOROSKOP: Rakovima treba više odmora u martu, a Devicama ljubav koja se ne zaboravlja!

Iskoristite pametno ovih dvanaest dana isto koliko je Merkur u Vodoliji pametan i genijalan.

Rešavajte nesporazume, nejasne nedorečene priče bilo da su poslovne ili partnerske. Povoljan aspekt sa Venerom doprinosi jasnijim uvidima u stvarne želje i stvarne veštine. Zato je vazdušnim znacima otvoren put da razgovaraju, dopisuju se ili sastanu sa bivšim ljubavima. I sve to samo da mogu bi raspravili i odvezali čvorove prošlosti. Kada preispitate i razrešite prošlost oslobodite misli i osećanja i zaplovite u budućnost novih ljubavi, ljudi, prijatelja, organizacija, posla i promena na svim nivoima. Tada sa jasnim mislima možete doneti svoje radikalne odluke i poteze.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar