Sara iz Svilajnca u Beogradu uvećala usne, pa dobila nepristojnu ponudu od hirurga: “Ja sam ih napravio”

Ona je za Objektiv.rs opisala svoje iskustvo u ordinaciji i do detalja prepričala šta se dogodilo tokom korekcije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sara J. (28) iz Svilajnca podelila je za Objektiv.rs svoju ispovest i otkrila kakvu je neprijatnu situaciju doživela pre nekoliko godina kada je odlučila da se podvrgne estetskoj korekciji.

Naime, ova dvadesetosmogodišnja devojka je, kako kaže, dugo razmišljala šta bi mogla da promeni na svom licu kako bi izgledala atraktivnije, a nije želela da donosi prevelike promene. Onda se, nakon dužeg većanja, odlučila na povećanje usana hijaluronskom kiselinom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Da budem iskrena dugo sam razmišljala šta bih mogla da promenim na sebi i nakon dužih dilema rešila sam da probam da povećam usne hijaluronskom kiselinom. Ta procedura je skoro potpuno bezbolna, bezbedna je i nije trajna. Efekat prođe nakon pola godine sve i da nije pacijent zadovoljan i to mi je bio osnovni pokretač – navodi Sara i dodaje:

– Prvim autobusom sam došla u Beograd i otišla u ordinaciju u kojoj sam prethodno zakazala termin. Dočekao me je mlad, zgodan doktor i iskreno, nisam mogla da sakrijem svoje simpatije prema njemu i možda je to bio osnovni motiv zbog kojeg mi je uputio pomalo neprimernu ponudu. Uglavnom, korekcija usana je prošla u najboljem redu ali je doktor imao jedan ispad – prepričava Sara i objašnjava šta se dogodilo:

– Nakon što mi je završio usne pregledao je da li je sve okej i pogledao me je u oči i pokušao da me poljubi. Ja sam ga pitala šta radi a on mi je rekao – „Ja sam ih napravio!“ Iskreno, bila sam šokirana, čitava situacija mi je delovala neprofesionalno sa njegove strane, iako, priznajem – očarao me je svojim izgledom – završava Sara svoju ispovest.

Dani Vulin (35) je ljubomorna žena SPRŽILA lice: “Smejali mi se dok sam živa GORELA” (UZNEMIRUJUĆI FOTO) 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar